De sterren beginnen de competitie dramatisch.

Zaterdag 25 september zou een mooie dag moeten zijn, want de 1e competitiepot stond op het programma voor de sterren. We mochten naar het mooie Almen voor een potje tegen de plaatselijke voetbalclub. Zo komen we nog eens ergens.
Zoals vele lezers inmiddels al weten, gaat het niet best met de sterren. We hebben te maken met een blessuregolf en jongens die een heel druk leven hebben en dus vaak niet beschikbaar zijn op de zaterdag. Dat was te merken op deze dag, want we hadden 9 spelers tot onze beschikking, dus deden Simon-Jan Bruins en Niels Scheers mee zodat we toch met 11 man konden starten.
Keeper Leon Koolman begon weer als linksbuiten.  Dimitri Vrehe nam de taken waar van Rini, want Rini genoot van een welverdiende vakantie. Dit moeten we ook nooit meer doen, want het stond voor geen meter. Op het veld is Dimi al niet best, maar als trainer gaat het helemaal nergens over.

Dan toch maar even naar de wedstrijd toe:

Het was vanaf het begin af aan eigenlijk gewoon dramatisch. Almen viel aan en wij beperkten ons tot het tegenhouden, voetballen zat er niet in. Na zo’n 20 schoten op goal van de thuisploeg, valt dan uiteindelijk de 1-0 via een mooie kopbal.
Simon-Jan Bruins kon wat terugdoen na een goede actie, maar hij schoot de bal als een drolletje in. Dit was ook de enige echte kans die ik me kan herinneren van de sterren deze middag. 1-0 is de ruststand en dit kun je een klein wonder noemen. Ik heb ons niet vaak zo slecht gezien. Na een matige speech van de interim-trainer gingen we het in de 2e helft weer proberen. Nou het werd alleen maar slechter.


Celvin die al geblesseerd was vanaf minuut 10, ging er dan uiteindelijk toch af en we moesten verder met 10 man. Wissels kennen wij niet bij het sterrenteam. We werden gedomineerd door Almen en ik zal niet alle goals gaan beschrijven, want die weet ik al niet meer. Maar de eindstand was 5-0. Dit kon je een klein wonder noemen want het had ook wel 14-0 kunnen zijn, maar de jongens van Almen hadden het vizier niet helemaal op scherp staan.

Een wedstrijd waar je van alles over kunt zeggen, maar we hadden vandaag gewoon veel te weinig man. Helaas lijkt dit niet heel veel anders te zijn volgende week. Ik heb vandaag weinig jongens gezien die hun niveau haalden en er zat eigenlijk helemaal niks in.


Volgende week gaan we het dus weer proberen, dan moeten we thuis tegen Gorssel die hun eerste wedstrijd met 4-0 van Terborg wonnen. Ik ben er bang voor…….

Op deze kansloze middag was onze huisfotograaf ook al niet aanwezig, dus helaas geen foto's.