OBW zat1 verliest na dramatische 1e helft.

Zaterdag 15 februari mochten onze sterren weer aantreden. Ditmaal mochten we naar Arnhem reizen voor onze wedstrijd tegen de Paasberg. Een ploeg met kampioensaspiraties.
Toch hadden we de 1e wedstrijd met 5-0 weten te winnen, maar toen waren we nog enigszins goed. Die tijden zijn allang voorbij. Onze vast keeper Leon was niet aanwezig vandaag, dus we hadden Bob Siccama in de goal staan. Normaal gesproken een speler van OBW5 en dat was dan ook te zien.

OBW begon erg slap en het leek erop alsof iedereen de dag ervoor gigantisch gezopen had. Iets wat ik overigens ook niet uitsluit. In de 5e minuut was het dan ook al raak voor de thuisploeg. Na slecht uitverdedigen van Dirk is het een speler van de Paasberg die van een meter of 20 de bal binnen schiet. Een houdbare bal voor onze speler/keep, maar die dingen gebeuren.


Niet veel later is de 2-0 een feit. Na een aardige aanval van de Paasberg wordt de bal simpel in het doel geschoven. Hier kon onze keeper niks aan doen. Na een kwartier een voorzet vanaf de linkerkant, Bob dacht deze bal wel even uit de lucht te plukken. Helaas zat hij er weer helemaal naast en de stand is alweer 3-0.


3-0 achter na 15 minuten, we zijn wel eens beter begonnen. Dimitri heeft dan ook genoeg gezien en is er klaar mee. De man doet net of hij last van zijn rug heeft en Willem komt hem vervangen.


De Paasberg blijft kansen creëren en het is bij OBW vooral achterin één grote grap.
Bob kan nog een aantal keren redding brengen, maar het lijkt er net op alsof onze verdediging deze arme man zoveel mogelijk tegengoals gunt. Na 30 minuten in de wedstrijd komt onze trainer ook een keer aanlopen. Die dacht dat we om 3 uur begonnen. Een fijne gozer is het!


De Paasberg lijkt er nog wel zin in te hebben en maakt nog voor de rust ook de 4e en de 5e.

In de rust lijkt het ons toch beter om even wat om te zetten. En dan is natuurlijk altijd Celvin de lul. Hij neemt de positie van Arie over. En de dramatisch spelende Arie (net zoals de rest van de verdediging) gaat lekker in de spits aankloten.
Met succes, want in de 2e helft voetballen we weer een beetje normaal. Na een goede aanval is het onze SJB met een nieuwe mijlpaal. Hij kan de bal binnen tikken en dat betekent zijn 2e ster! We zien het kannetje wel een keer verschijnen.


Hierna is het weer SJB die voor zijn 2e kan aantekenen na een goede actie van Willem. Het is zowaar 5-2. Zit er dan toch een enorme stunt in? Natuurlijk niet!! Want na wederom dramatisch verdedigen kan de Paasberg voor de 6-2 aantekenen. Willem heeft er nog wel zin in en na een goede actie wordt hij gevloerd in de 16 met een pingel tot gevolg. SJB gunt Willem zijn goaltje en Willem schiet feilloos binnen. 6-3 is de eindstand.

Een dramatische 1e helft waar elke bal op onze goal doel trof. Tijd dat we weer eens een potje gaan winnen, want we bakken er niet veel van. Ook willen we Bob nog even bedanken voor zijn bewezen diensten. De afspraak was wel 2 blunders max en niet 4 maar we hebben enorm van hem genoten.

 

En via deze weg wil ik ook even laten weten dat het goed gaat met de relatie tussen Dirk en Julia. Dirk zou het alleen wel fijn vinden als Julia op haar facebook zet dat ze een relatie heeft. Onze sterren laten zich deze week helemaal vollopen tijdens de carnaval en de week erop zijn we gelukkig ook vrij.

Volgende wedstrijd is op 7 maart tegen DIO. Aanvang 15.00, tot dan mensen!