c7a16897-6c6e-4a24-9aba-bfef5c4d6842.jpg

Spons hoeft niet te beerpongen om heerlijk te kunnen pilsen.

39526bdf-aa78-4a2b-bfbe-6af64392bbb9.jpg

Spons en ik hebben zoals vanouds ontzettend veel plezier.

663B24B8-E701-4F0A-8BD7-A24AAFDB6CCE.JPG

Dimi voor de tv 9: Carnaval en voetbal met een beperkt aantal vriendjes.

Het is zaterdag 13 februari en dat is normaal gesproken een schitterende dag, want het mooiste feest van het jaar staat dan op het programma, genaamd carnaval. Een heerlijk excuus voor iedereen om zich 4 dagen helemaal vol te laten lopen, hoe mooi kun je het hebben?
Toch is het dit jaar, zoals iedereen volgens mij inmiddels wel weet, iets anders. Ik zit vaak voor de tv en daar wordt mij regelmatig gezegd dat er een virus in de lucht hangt genaamd corona.
Dus we mogen niet veel meer op het moment. De sterren staan al een tijdje stil en we vervelen ons allemaal kapot. Maar gelukkig hebben we dan toch nog een beetje carnaval kunnen vieren, ook al was het niet helemaal volgens de regels.
Ik heb natuurlijk vele fans, dus ik hoop niet dat ik een boete krijg na deze Dimi voor de tv. Maar dat risico moet ik dan toch maar nemen.

 

Goed laten we maar eens overgaan naar de avonturen van de dag. We waren vandaag met Ingo, Nout, Jort, Roy, Nico en Dimi. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, want dat kunnen we niet maken. We moeten het niet te gek maken in deze lastige tijd en denken aan onze medemens.

Er stonden natuurlijk weer een paar heerlijke potjes op het programma en we begonnen met Leicester tegen Liverpool. Liverpool is het al enige tijd helemaal kwijt en Jurgen Klopp schreeuwt zijn kunstgebit week op week bijna uit zijn bek van frustratie.
Het loopt nou niet echt lekker de laatste weken. Ook op deze mooie feestdag was het weer niet best.

 

Toch komt Liverpool op voorsprong in de 67e minuut door een goal van Mo Salah. Hij speelde wederom als een krant, maar hij legde dit balletje op aangeven van Firmino toch mooi in de verre hoek.
Niet veel later komt Leicester op gelijke hoogte. Harvey Barnes die al weken sterk speelt komt naar binnen en Thiago besluit hem dan maar onderuit te schoppen. Thiago is sinds zijn overstap van Bayern het voetballen compleet verleerd en lijkt alleen nog maar te kunnen schoppen.


De scheidsrechter fluit voor een pingel, maar de VAR constateert dat de overtreding buiten de 16 werd gemaakt. James Maddison lijkt dit niet veel uit te maken, want hij schiet de vrije trap in de verre hoek en laat Alisson kansloos.
De goal wordt eerst afgekeurd vanwege buitenspel, maar daar is die VAR weer en de 1-1 is een feit. Liverpool is het hierna een beetje kwijt en vooral keeper Alisson heeft nou niet echt zijn beste periode.


Na een diepe bal komt Alisson als een bezetene uit en loopt aanwinst Ozan Kabak in de weg. Alisson heeft hier helemaal niets te zoeken en raakt de bal dan ook verkeerd dit tot hilariteit van al mijn vriendjes en ik.
Vardy krijgt de bal voor zijn voeten en kan hem met zijn lul binnen tikken. Dit deed hij helaas niet, maar de 2-1 staat wel op het scorebord.

Een enorme blunder van Alisson die vorige week de wedstrijd tegen City ook al bijna in zijn eentje verloor.

 

Liverpool is hierna gebroken en in de counter wordt het nog 3-1 via Harvey Barnes. Een lekker eerste potje met toch wel een redelijk verrassende uitslag.

 

Zo nu weer over naar belangrijkere zaken, want dat voetbal boeit natuurlijk niemand wat. Iedereen wil weten wat wij voor andere leuke dingen hebben gedaan op deze topdag. We begonnen met een heerlijk potje beerpong met -6 graden. Wij zijn de moeilijkste niet en de ene na de andere beker werd omgegooid in de kou. Op een gegeven moment voelde we onze handen niet meer door alle heerlijke koude pilsjes en het gooien werd steeds ietsjes moeilijker.  
Niet voor Nico natuurlijk, want hij heeft op bowlen gezeten, maar Ingo leek vanaf minuut 1 al gigantische koude handjes te hebben, want hij wist het bekertje moeilijk te vinden.
Na een heerlijk spannend potje met uiteraard gewoon winst voor Ingo en Dimi gingen we toch maar weer even naar binnen voor het volgende potje.

Crystal Palace-Burnley stond op het programma en dan zal je denken wie gaat daar nou in godsnaam naar kijken. Nou wij dus, want Nout heeft een fantastisch Unibet-account waar heel veel gratis geld te verdienen is. Ik zal verder kort zijn over deze pot. Best een aardig potje, maar gigantisch veel geld verloren. Had Unibet ons weer flink te pakken….. Eindstand 0-3. Klotezooi.

Om ons verdriet weg te drinken hebben we natuurlijk even een heerlijk kaartspelletje gedaan genaamd “exploding kittens” waar een hoop maten van mij weinig van leken te snappen. Of ze hadden gewoon weer erg veel dorst. Ik laat de waarheid in het midden.


Het was wachten op de topper van de avond: Manchester City tegen Tottenham. Nout ‘’de spons’’ Kruis had het goede idee om hier ook even onze verliezen terug te winnen. Nou, dat liep ook weer niet zo helemaal als gepland. Dus ik kan wederom kort zijn over deze pot, want het doet nog steeds erg zeer. 3-0 voor Manchester City met doelpunten van Rodri en Gungodan x2. Vooral Gundogan speelt de laatste tijd uitstekend dat wou ik nog wel even kwijt.


Na deze mooie pot was het plan om dan toch nog een potje beerpong mee te pakken in de kou, maar dat was zelfs voor ons net iets teveel van het goede. Ook was het alweer bijna 9 uur en dat betekende dat iedereen weer braaf naar huis moest om zich thuis te gaan vervelen.

We hebben toch weer een hoop plezier gemaakt, maar het zou mooi zijn als we volgend jaar weer met zijn allen in de kroeg staan. Ik hoor ook regelmatig dat iedereen de avonturen van de sterren van zaterdag 1 enorm mist. Maar daar kunnen we gewoon weer volgend jaar van genieten. We zijn inmiddels druk bezig om alle toppers weg te kapen uit de regio voor het  sterrenteam en ik hoop snel te kunnen melden dat een aantal spelers hun krabbel heeft gezet onder hun sterrencontract. Dus blijf de site goed in de gaten houden voor transfernieuws!

Oh en er is nog meer nieuws waar we allemaal vrolijk van worden: Jort heeft een leuk meisje ontmoet en ze hebben het hartstikke leuk samen!

Tot de volgende keer maar weer.

d47ebcb9-c3dd-4044-ac77-e908f8c5895d.jpg

Mijn nieuwe vriendin en ik tegen een gast die op bowlen heeft gezeten en nog een andere kneus.

Geen Dimi voor de tv, maar Dimi op de wc!