PHOTO-2022-02-05-17-47-41.jpg

Martijn Piek in gesprek met de media, wat is het toch een bikkel

De sterren zijn het voetballen inmiddels totaal verleerd.

Zaterdag 5 februari was het dan eindelijk weer zover. De sterren uit Zevenaar mochten weer de wei in na een lange coronastop. Het is een wonder dat we nog bestaan, want zoals iedereen wel weet hebben we een hoop enorme slapzakken in ons team. Door een klein wonder hadden we vandaag 11 man tot onze beschikking. Geen enkel probleem, want zonder wissels zijn we altijd op ons best. Willem van de o-19 1 kwam ons vandaag uit de brand helpen om toch met 11 man te starten, weinig aan deze topper gehad, maar toch bedankt! EGVV uit Gelselaar was vandaag de tegenstander en wat een pokke eind zeg. Na een uur in de auto te hebben gezeten werd er afgetrapt om half 3.  

De omstandigheden waren niet al te best, een slecht veld met een hele koude wind. Dat is niks voor de sterren natuurlijk, dan komen onze kwaliteiten niet boven en dit was dan ook de gehele middag te merken. EGVV kwam al redelijk snel op een 1-0 voorsprong na slap verdedigen achterin. Rechtsback Dirk Sloot zag er hier niet goed uit, maar later meer over deze man. De jongens van EGVV gingen hard in elk duel en de scheidsrechter was vandaag misschien nog wel slechter dan wij. Deze man had wel iets eerder mogen optreden, maar hij kon vaak het gele prentje niet vinden.

 

De sterren hebben in de 1e helft het betere van het spel en Martijn Piek maakt na een mooie solo de verdiende gelijkmaker. Martijn die met veel pijntjes kampt (net zoals iedereen) besloot toch om maar mee te doen met ons, wat een enorme bikkel is het toch ook!

De sterren zijn beter en Maarten Verstegen krijgt een 100% kans, maar deze toptennisser heeft zijn vizier niet op scherp staan en schiet als een wilde over. Dan is het aan de andere kant wel raak. Dirk Sloot wordt als een pion voorbijgelopen en de bal belandt uiteindelijk op ons doel. Een hele makkelijke bal voor onze vliegende panter. Maar hij valt toch binnen, een klein poedeltje! We gaan rusten met een 2-1 achterstand en achterstaan in de rust zijn we wel gewend. Na een topanekdote van onze trainer Rini mogen we weer de wei in.

Ook in de 2e helft spelen we eigenlijk gewoon dramatisch, maar we zijn wel iets beter. Niet dat dat uitmaakt, want Leon verkijkt zich gigantisch op een hoge bal en de 3-1 is een feit. Gelukkig voor Leon is er nog een man veel slechter en dat is vandaag rechtsback Dirk Sloot. Wat is er in godsnaam met deze ster aan de hand. Ik heb nog nooit iemand zo slecht zien voetballen als deze ster. We kwamen trouwens terug tot 3-3 door goals van Maarten Verstegen en Celvin Furtjes, maar Dirk Sloot gunde onze vandaag geen 3 punten. Dirk heeft vandaag elke bal ingeleverd en ik heb zelfs het aanwezige publiek horen roepen dat hij er geen kut van kon. Iets wat vandaag helemaal waar was. De 4 en de 5-3 vallen dan ook nog in de slotfase en Dirk ging hier dan ook wederom niet vrijuit.

Een wedstrijd die we nooit hadden hoeven verliezen, maar persoonlijke fouten deden ons vandaag de das om. Overigens wil ik niet alleen Dirk de schuld geven, want ik heb bijzonder weinig sterren goed zien voetballen. Spons schoot alles weg, Rinse leverde alles in op het middenveld en Dimi kwam nog geen pion voorbij. Maar gelukkig hebben we weer plezier gehad en met 11 man geen fysieke schade opgelopen. Dit was overigens een klein wonder, want de jongens van EGVV zaten heerlijk te maaien. Dat is ook hun goed recht als de scheidsrechter niet wil optreden. 

Volgende week mogen we uit naar het mooie Deventer om het weer te proberen tegen Helios, tot dan!

PHOTO-2022-02-05-17-47-40 5.jpg

De sterren druipen alweer van het veld af, we zijn het inmiddels gewend!

PHOTO-2022-02-05-17-47-41 2.jpg

De vliegende panter zat er compleet doorheen vandaag.