IMG_9333.JPG

Rini legt nog een keer uit hoe goed hij vroeger was.

IMG_9335.JPG

Plasmans met een topdag. De man zit er lekker in de laatste tijd.

De sterren worden vernederd door sterk ESA.

Zaterdag 18 september was het weer zover, ditmaal mochten de sterren naar het mooie Arnhem om aan te treden tegen ESA. We hadden er al niet veel trek in, want we hadden zoals wel vaker weer eens veel te weinig spelers.


Keeper Leon Koolman begon linksbuiten en deed dit naar behoren. De Steek zat uiteraard weer gewoon op de bank. Ook Arjen Visser besloot toch nog maar even te komen en kwam 5 min voor aanvang van de wedstrijd aankakken. Gelukkig heeft deze fitte gozer nooit een warming-up nodig. Half 3 begon de wedstrijd en tot onze grote verbazing kregen we zelfs 2 kansen in de beginfase. Maar Martijn Piek is nou niet bepaald een doelpuntenmachine en kon de keeper dus niet verschalken.


ESA was veel beter en we werden van het kastje naar de muur getikt. De 1-0 liet dan ook niet lang op zich wachten. De sterke aanvoerder van ESA kreeg ruimte om te schieten van zo’n 20 meter en deze bal vloog in de bovenhoek. Het begin van het einde.

Hierna was het alleen maar tegenhouden, iets wat wij helemaal niet kunnen. De 2-0 was een lucky die ook in de bovenhoek vloog, en de 3-0 was een combinatiegoal van grote schoonheid. Wij als team zaten te genieten van dit heerlijke team.


Natuurlijk hadden ze geluk dat wij niet compleet waren anders was ESA natuurlijk kansloos geweest tegen de sterren. Net voor rust werd ook nog de 4-0 binnengeschoten na een combinatie door het midden en de sterren snakten naar het rustsignaal. Alleen de beste man wou nog lang niet naar huis, want volgens mij hebben we de 1e helft wel een uur gevoetbald. Nou niet echt fijn als je alle hoeken van het veld te zien hebt gekregen.

In de rust wou Arjen naar huis, omdat hij een feestje had. Maar dit kon uiteraard niet, omdat we inmiddels al geen wissels meer hadden. Dirk was namelijk al geblesseerd uitgevallen en Steek moest er veel sneller in dan normaal.
Dat hebben we gemerkt ook, deze man was dramatisch. Arjen zelf durfde zijn vrouw niet te bellen om te vragen of hij toch nog even mocht blijven. Gelukkig heeft een teamgenoot dit even opgelost en we konden dus toch verder met 11. Wat een wonder. Na een heerlijk bekertje limonade waren we weer klaar om weggespeeld te worden.

In de 2e helft gebeurde er niet veel anders dan in de 1e helft. ESA bleef ons zoekspelen en wij beperkte ons tot het geven van pannas. Na een paar mooie pannas van onder andere Kevin Plasmans is het keeper/rechtsbuiten Leon met het hoogtepunt van de middag. Hij ontving de bal op de zijlijn en gaf in de draai een geweldige panna. Deze man hoeft nooit meer te keepen, want we hebben een nieuwe rechtsbuiten gevonden.

 

De sterren zijn inmiddels kapot gespeeld en in de 2e helft vallen er nog 3 goals voor de mannen uit Arnhem. Einduitslag 7-0, maar wat hebben we een leuke middag gehad!

Het laatste bekerpotje tegen een uitstekende tegenstander. Van te voren was het doel om onder de 10 tegengoals te blijven en dat is gelukt.


Complimenten over hoe positief we bleven, maar het was ook wel fijn dat ESA hier aan meewerkte. Zoals ik al eerder aangaf, was het jammer dat we totaal niet compleet zijn en dit zal nog wel even zo blijven.

 

Volgende week begint de competitie en dan hebben we 7 man tot onze beschikking als ik goed geteld heb. Hoe gaan we dit toch oplossen!? Volgende week mogen we uit naar Almen ik verwacht weer 0 supporters van onze kant, tot dan!

IMG_9330.JPG

Het veld van ESA waar we heerlijk weggespeeld zijn.

Dirk aan het lachen dat hij zijn team wederom in de steek laat.

IMG_9332.JPG