11 sterren verliezen kansloos in Winterswijk.
 

Zaterdag 30 april stond er weer een matig potje op het programma. De sterren mochten aantreden op het mooiste sportpark van Nederland. Dan zal menig mens denken: moesten de sterren thuis spelen? Niets was minder waar, want we mochten naar het mooie Winterswijk en wat een heerlijk sportpark. Eigenlijk is het schandalig dat wij met ons matige niveau op zo’n mooie accommodatie mochten spelen, maar het bleek toch echt zo te zijn.

We hadden ditmaal 11 spelers tot onze beschikking waarvan 3 er geblesseerd in het veld stonden. Dat beloofde dus weer niet veel goeds. Vanaf minuut 1 was het eigenlijk wel duidelijk dat de sterren kansloos waren. In de beginfase moet FC Winterswijk al dik voor staan, maar Jeffrey was vandaag uitstekend en het hielp ook wel mee dat de jongens van FC Winterswijk nogal moeite hadden om de bal fatsoenlijk op goal te schieten. Na een half uur stonden we met 3-0 achter en daar mochten wij nog blij mee zijn ook. Was FC Winterswijk dan zo goed?  Nee hoor, wij zijn gewoon bijzonder slecht.

 

Toch maken de sterren door een klein wonder nog een goal. Martijn Piek ontving de bal op links en kon hem diep geven op Dimitri Vrehe. Dimi die maar een ding kan en dat is rennen kon dat vandaag niet zo goed door een vermeende blessure. Toch lukte het hem om de bal mee te nemen en de keeper te verschalken. De ruststand was 3-1 en dit was een klein wonder te noemen.

In de rust geen spoor van onze toptrainer Rini om ons even op te peppen met wat dooddoeners. Het was nog 45 minuten afzien voordat we aan de heerlijke groene knuppels mochten in de mooiste kantine van het land. In de 2e helft ging het wat beter met de sterren, maar tot echt enorme kansen kwamen wij niet.

FC Winterswijk natuurlijk wel en na een fout achterin van onze Arie viel ook nog de 4-1.

 

Rinse die het vorige week aan de stok kreeg met Kevin Plasmans zou vandaag de taak op zich nemen als koning van het team. Dit lukte hem niet helemaal vandaag, maar hij had nog wel een schitterende vrije trap die maar net over ging, jammer jongen! 4-1 was de eindstand en daar mogen we onze handjes mee dichtknijpen.

Ja wat moet je nog zeggen over zo’n wedstrijd. We hebben kansloos verloren en dit gaat nog wel vaker gebeuren. Er zit totaal geen niveau in onze manke elftal en we tellen de wedstrijden af. Fijn dat we wel met 11 konden beginnen, maar de meeste jongens zijn niet fit of kunnen er geen kloot van.

 

Toch is het gewoon weer top dat deze 11 jongens er staan en die 90 minuten zichzelf voor schut zetten, pure klasse! Klein lichtpuntje vandaag was onze keeper Jeffrey die een uitstekende pot speelde. Genoeg dieptepunten maar daar kunnen we alleen maar om lachen.

Volgende week uit naar Gorssel om weer gigantisch aan de zak te krijgen, tot dan!