e3d7c36e-a720-4be8-af86-062c4b34d408.jpg

De broodjes in Gorssel waren lekker, maar wel wat hard voor de tanden van Rinse. De rekening komt eraan!

aa3d3a12-18ba-464a-95fe-0d27fae257bb.jpg

Het veld was niet al te best, dat is natuurlijk in het voordeel van de sterren.

De sterren verliezen uiteraard weer.

Zaterdag 7 mei en dat betekende dat de sterren weer moesten aantreden. Normaal gesproken is het ‘’mogen’’ aantreden, maar we kunnen inmiddels wel spreken van ‘’moeten’’, Gorssel was de tegenstander en we hadden net zoals vorige week 11 spelers tot onze beschikking waarvan er misschien een stuk of 3 echt fit zijn.


Het was dan ook geen verrassing dat Gorssel de veel betere ploeg was. Na een aantal kansen van de thuisploeg die Jeff er goed uithield werd het dan toch 1-0. Tom gaf een enorme klotebal op Ingo en onze kale vriend besloot dat even voetballend op te lossen.


Nu was hij even vergeten dat hij niet zo goed kan voetballen en na een slechte aanname besloot hij om de spits van Gorssel dan maar neer te schoppen. De goed leidende scheidsrechter kon niks anders dan de bal op de stip leggen. Een koud kunstje voor de aanvoerder van Gorssel en de 1-0 was daar. Niet veel later wordt het ook 2-0. Ik weet even niet meer of hier een fout aan vooraf ging van ons, maar ik acht die kans enorm groot.


2-0 is de ruststand en daar mogen wij nog best tevreden mee zijn. In de rust is onze toptrainer Rini nergens te bekennen dus wordt er besloten om Maarten en Ingo om te draaien zodat we misschien toch wat meer voetbal erin krijgen en nog meer plezier kunnen maken op deze dag. Dit lijkt een meesterzet, want er wordt gewoon gescoord door OBW.


Na een geweldige actie van Roy Driessen kon hij de bal voorgeven op Dimi en laatstgenoemde kon de bal binnen tikken, 2-1! Is er dan toch nog hoop voor de sterren? Maar natuurlijk niet, 3 minuten later ligt de bal al weer in het mandje voor de thuisploeg.


Na nogal zwak verdedigend werk van ons centrale duo kon de bal simpel worden binnengetikt. Wat moet Jeffrey moe worden van zo’n enorme kutverdediging. OBW krijgt nog een aantal kansjes maar die worden allemaal vakkundig om zeep geholpen. Gorssel schiet uiteindelijk ook nog de 4-1 tegen de touwen en dit is tevens de eindstand, een eindstand waar wij best tevreden mee kunnen zijn.

Gorssel was vandaag zoals verwacht de veel betere ploeg en hebben dan ook dik verdiend gewonnen. Van tevoren weet je eigenlijk al dat je gaat verliezen met dit manke elftal, maar taak aan ons om er nog plezier in te houden. Ik denk dat dat vandaag weer aardig is gelukt. Niet zozeer op voetballend gebied, maar het was toch een leuke dag. Nog even een dikke pluim voor onze grensrechter Kamper Roy. De man vlagde fantastisch vandaag. Niks ontging deze tovenaar en hij was vandaag onze beste en belangrijkste man.

Dinsdag moeten we thuis tegen Helios Deventer. In mijn opinie de beste ploeg van deze competitie. Als ze niet de dubbele cijfers halen, dan kunnen wij weer enorm tevreden zijn.

Tot dinsdag!

a0808f5c-04bf-488c-b651-fe7ded3f37f9.jpg

Gemotiveerde koppies bij OBW, wat hadden we er allemaal weer zin in!