b12c0712-d27d-4f21-9e85-96fd53d8f65c.jpg

Leon was verschrikkelijk goed vandaag, achter hem een alcoholist genaamd: De Spons

De sterren kunnen het nog steeds!

Zaterdag 13 november was het weer zover. De sterren mochten wederom de wei in om gigantisch op  de kloten te krijgen. Maar dat ging vandaag ff anders! Een klein wonder, maar niet minder leuk. Harfsen was onze tegenstander en dat was weer een club waar wij nog nooit van gehoord hadden. Zo kom je nog eens ergens! Het viel al meteen op dat het een erg gezellig clubje was met een heerlijke pilskantine, de geblesseerde spons heeft de kantine dan ook niet verlaten, wat een topmiddag voor deze alcoholist.

Half 3 werd er afgetrapt en zoals wel vaker waren wij vanaf het begin de onderliggende partij. Harfsen had het meeste balbezit en wij beperkten ons tot het inzakken en er snel uit proberen te komen. Na zo’n 35 minuten de eerste tegenvaller.


Martijn Piek, het grootste mietje van het team, moest er geblesseerd af en onze enige wissel Steek moest hem dus al veel te vroeg vervangen. Het was overigens een wonder dat we nog niet achterstonden, maar de jongens uit Harfsen moeten toch eens werken aan de afronding voor de goal, want dat was vandaag niet best.


Ook OBW kreeg wat kleine kansjes in de 1e helft maar Dimi kon zijn actie weer eens niet tot een goal promoveren en ook Ronald, onze gastspeler, kon een mooie voorzet niet binnenwerken. Wel fijn dat er nog jongens met ons mee willen naar in dit geval Harfsen voor een bijna zekere verliespartij, klasse Ronald!

We gaan rusten met een 0-0 tussenstand en daar zijn vooral de sterren erg blij mee. Na wat meesteraanwijzingen van onze topcoach Rini gaan we de 2e helft in. En hoe, want vlak na rust kan Dimi de bal binnenschieten, maar faalt hopeloos. In de rebound lijkt de Steek al te scoren, maar Maarten Verstegen kan uiteindelijk het laatste tikje geven.
Deze man is al een aantal weken verliefd en dat is te zien aan zijn spel. 0-1!

Daarna is het onze blonde oude god Kevin Plasmans met een schitterende steekpass op Dimi. Plasmans die al de hele wedstrijd liep te zeuren, liet dan eindelijk zijn klasse zien. Dimi trekt naar binnen en schuift de bal onder de keeper van Harfsen door, 0-2! Kunnen we dan toch een beetje voetballen?

Daarna wederom een tegenvaller. Jeffrey die voor het eerst dit seizoen de 0 aan het houden was wordt naar de grond gewerkt. Dit bleek achteraf een hersenschudding te zijn.
Fijn dat de ma van Jeff nog even het veld op kwam om hem een hart onder de riem te steken, het blijft een leuke lieve vrouw! Jeff probeert het nog even, maar moet er helaas af.


Dat betekent dat onze rechtsbuiten Leon Koolman weer de goal ingaat. Wat een meesterzet van Rini om een keeper rechtsbuiten te zetten en hem de laatste 25 minuten even de sterren van de hemel te laten keepen, want Leon was verschrikkelijk goed.


We moeten dus wederom door met 10 man. Gelukkig zijn we dit gewend. Harfsen krijgt de ene na de andere kans, maar hij wil er maar niet in. Uiteindelijk is een bal ook Leon  te machtig en in de absolute slotfase maakt Harfsen de 1-2. Gelukkig fluit de scheidsrechter niet veel later voor het einde en de eerste competitieoverwinning is een feit.

Onze trainer Rini sprak van een verdiende overwinning in de krant, maar ik denk dat hij al een krat bier op had om de overwinning te vieren toen hij dit zei. Harfsen was een stuk beter en had deze nederlaag niet verdiend. Toch kregen de sterren ook een aantal goede kansen en gingen er vandaag nog niet eens zo slecht mee om. Het zat ons vandaag een keer mee, ook wel eens lekker!

 

Complimenten aan de tegenstander voor hun sportieve spel en voor het missen van al die kansen. Bedankt jongens en we zien elkaar in het mooie Zevenaar.

4c5d90ca-5422-4bd8-8b7d-16a8fa16ea89.jpg

Rinse stond weer op de back en was tot ieders verbazing gewoon prima vandaag. Wat een topper!

3a9b5489-8b85-4d6a-ae82-2876e8ffdb17.jpg

Plasmans ontving 2 pannas in de warming-up, vandaar zijn frustratie vandaag.