deac938b-2966-405e-90aa-1fb1120912ad.jpg

Blije gezichten langs de zijlijn dankzij het goede spel van de sterren. Of komt het door de heerlijke pilsjes?

De sterren pakken geheel onverwacht weer een keer 3 punten.

Zaterdag 16 april mochten de sterren weer eens aantreden. Uiteraard konden we weer naar Deventer om ditmaal te spelen tegen de Koninklijke UD. Deze tegenstander stond onder ons, maar zoals iedereen inmiddels weet, kampen de sterren met een chronisch spelerstekort. Door een klein wonder konden we dan toch met 11 beginnen, omdat de geblesseerde Maarten ‘’Bonzo’’ Verstegen op goal ging. Dit betekende dat die andere enorme kutkeeper genaamd Dimitri Vrehe het weer in het veld mocht gaan proberen.

Half 3 werd er afgetrapt en eigenlijk waren de sterren vanaf minuut 1 een stuk beter. Dat was toch wel even lang geleden. Het duurde dan ook niet lang voordat Dimi naar binnen kon snijden en de 0-1 met links tegen de touwen schoot. Hierna is het de witte walvis die de bal vanaf randje 16 bekeken in de hoek schiet, 0-2. Niet veel later werd Dimi voor de zoveelste keer onderuit gehaald met een penalty tot gevolg.
De egoïstische Kevin eiste deze bal op en dit werd een fiasco. Een slap balletje van onze vedette en het blijft dus 0-2.

 

De sterren bleven de goal van de tegenstander opzoeken en na weer een schop kregen we een vrije trap op een mooie plek. Kevin heeft geleerd van zijn pingel en laat Roy deze bal nemen. Een koud kunstje voor deze heerlijke gozer en hij schoot de bal in de verre hoek. 0-3. De trainer van de thuisploeg had genoeg gezien en voerde in de 1e helft al 2 wissels door. Een heerlijke schoppert genaamd Robbie komt erin om Plasmans uit te schakelen. Dit lukte hem nou niet echt, maar hij was wel heerlijk aan het maaien. Toch kwamen de jongens uit Deventer op een 3-1 na een corner. Zwak verdedigen van onze kant en bonzo is kansloos. Na de zoveelste schop had de scheids dan eindelijk genoeg gezien en een verdediger van Deventer kon met 2x geel inrukken.

Dit kwam ons uitstekend uit, want we wisten al dat we in de 2e helft met 10 man kwamen, omdat Martijn Piek met zijn vriendinnetje graag in een hotelletje gezellig wou doen. Vreemd, maar blij dat deze jongen er toch even was. De ruststand is 4-1, want Dimi kwam er voor de zoveelste keer door en schoot de bal beheerst in de hoek. Een wonder dat de grensrechter een keer niet voor buitenspel vlagde, maar dit heeft hij in de tweede helft meer dan goed gemaakt.

In de rust keken we elkaar met verbazing aan dat we eens een keer voorstonden. Ik moet zeggen dat dat ook wel met de tegenstander te maken had, want die zaten er nou niet bepaald lekker in. In de tweede helft gingen we vrolijk door met kansen creëren en het is aan hun grensrechter te danken dat ze er niet een hoop meer om de oren te kregen. Ook de scheidsrechter was erg warrig, maar dat zijn we wel gewend in deze klasse.

 

Uiteindelijk maakte de sterren er nog 1 via Roy Driessen. Een perfecte volley met de binnenkant. De jongens uit Deventer schoten nog 2x op goal en die gingen er uiteraard beiden in. 5-3 was de eindstand en dit had zoals hierboven gememoreerd dus veel meer kunnen en moeten zijn.

Weer een wedstrijd erop zitten en ook nog eens 3 punten, wat willen we nog meer. Wij komen gewoon om lekker te voetballen en dat werd ons vooral in de tweede helft wel aardig moeilijk gemaakt door een grensrechter van de tegenstander en een scheids die alles klakkeloos overnam. Ook begonnen de jongens uit Deventer een beetje vervelend te doen, totaal onnodig en dan laat ene Plasmans zich weer opnaaien, dat is dan wel weer leuk om te zien. De 3 punten zijn weer in de tas, maar nog belangrijker: Er zit weer een wedstrijd op. We zijn er bijna!

Volgende week thuis tegen EGVV. Aanvang 3 uur.

fa1f013c-b8ac-46ad-9c67-1fceba242279.jpg

De sterren maken plezier op deze mooie dag. Even poseren voor onze onze topfotograaf.

2034672a-c1b4-4e05-99ec-9acb3046d5fa.jpg

Bonzo heeft laten zien hoe je de 3 punten pakt als keeper. Een verademing!