4108b6fd-e14d-47c4-a6b4-58f717f4b508.jpg

Roy en zijn pa Emiel, we zijn vooral met Emiel erg blij

5546f7a8-e310-4d7b-844f-e6fe354ceeaf.jpg

Blije gezichten op de bank na wederom 3 punten, het begint te wennen

De sterren blijven maar winnen!

Zaterdag 19 september stond bij iedereen dik gedrukt in de agenda, want de 1e competitiewedstrijd van het mooiste team van het land stond op het programma. Beuningse Boys was de tegenstander op deze heerlijke zomerse dag en die hadden vandaag het geluk om tegen de sterren te spelen.

Een selectie van 15 man deze keer, een ongekende luxe. Een luxe waar we ook absoluut niet aan moeten gaan wennen, want dit zal wel niet vaak meer voorkomen. Zoals iedereen weet, mag er in het amateurvoetbal maar 3x gewisseld worden dus onze toptrainer Rini had Bonzo buiten de wedstrijdselectie gelaten. Hij had beter Arjen ‘’Arie’’ Visser uit de selectie kunnen houden, maar hier kom ik later op terug.

3 uur werd er afgetrapt en het begin was zoals iedereen van de sterren wel gewend is: dramatisch. Het middenveld stond voor geen meter en de bal lag al na 9 minuten achter onze keeper. Na een crossbal vanaf rechts kan Arie de bal simpel aannemen; zijn techniek laat hem echter de hele dag in de steek, Arie mist de bal compleet en de spits kan de bal simpel binnenschuiven. 0-1 binnen 10 minuten, dat is ons al wel wat vaker gebeurd.

Niet veel later maakt Arie zijn fout goed. Na een goede corner van Simon-Jan Bruins is het Arie die de bal met zijn pens kan binnenwerken. De keeper van de tegenpartij zag er hier niet best uit en de gelukkige 1-1 is daar. De sterren komen hierna een stuk beter in de wedstrijd en zakken als echte routiniers in om er snel uit te komen via de zijkanten. De 2-1 valt dan ook niet veel later. De rode man van glas; Simon-Jan Bruins komt op rechts erdoor. Hij levert een perfecte voorzet af en Dimitri Vrehe krijgt de bal op zijn dikke kop. Dimitri stuurt de bal de hoek in en hij maakt zowaar een mooie goal. 5 minuten later is het wederom onze SJB die er op rechts doorkomt, na een aantal man te hebben uitgespeeld biedt hij Dimitri een niet te missen kans en Dimitri schuift de 3-1 binnen.

De sterren zijn nu los en wederom is het die rooie rotzak SJB die op rechts lekker loopt te pielen. Na een hoop gepingel besluit hij de bal af te leggen op Martijn Piek. Een makkie voor deze blonde kast en hij schuift de bal in de hoek, 4-1 en de wedstrijd lijkt na 25 minuten al te zijn gespeeld.

Dan in de 38e minuut een mooi moment voor een van onze spelers die eigenlijk via een sponsor is binnengekomen. Roy Driessen is natuurlijk geen echte ster zoals de rest, maar zijn vader Emiel werkt bij “Driessen Hygiëne Totaal” en zij hebben ervoor gezorgd dat we allemaal een schitterende tas hebben, dus moest Roy ook maar af en toe meedoen met de sterren. En hoe, want na een onderschepping van Arie zet hij Roy alleen voor de goal en hij prikt de 5-1 binnen. Een mijlpaal in zijn voetbalcarrière, want dat betekent zijn 25e goal en dus zijn eerste ster! Wat een mijlpaal en wat hebben we een trotse vader gezien, we zien het kannetje woensdag wel verschijnen Roy!

De ruststand is 5-1 en de sterren hebben weer even laten zien hoe goed ze nog steeds zijn. Onze trainer Rini zit wederom te genieten van zijn manschappen en na het standaard praatje beginnen we vol moed aan de 2e helft.

De 2e helft was zoals wel vaker een stuk minder dan de 1e helft en dan druk ik mezelf nog licht uit. Het tempo lag een stuk lager en de sterren leken er weinig zin meer in te hebben. Gelukkig zijn de jongens uit Beuningen sportief, want in de 58e minuut is het na een rush van Dimitri 6-1. Hij snelt langs zijn man en geeft de bal voor. De verdediger van Beuningen besluit de bal dan toch maar in het eigen doel te werken, want het was weer tijd voor een beetje leven in de brouwerij!

Hier dacht Arie precies hetzelfde over. Vandaag was hij de beste man van Beuningse Boys, want de 6-2 was ook wederom zijn schuld. Na een diepe bal staat Arie weer eens niet op te letten en zijn man loopt uit zijn rug weg. Wederom een koud kunstje voor deze jongen en daar is de 6-2. Oké, nog niet zoveel aan de hand, maar Arie wil alle spotlights op zich hebben deze middag.

 

OBW doet niet zoveel meer en laat Beuningse Boys wat meer op haar eigen helft komen.

Na een aanval door het midden is het Arie die weer eens blind instapt. U raadt het al: Arie gezien en de 6-3 is een feit. Kan het dan toch nog erger voor onze voorstopper? Maar natuurlijk, want ook de 6-4 is een fout van Arie. Ik verzin het niet mensen, Arie zat er niet bepaald lekker in vandaag. Hij laat zich kinderlijk voorbij spelen en in de 80e minuut valt de 6-4.

We bakken er met zijn allen niet veel meer van de 2e helft en we snakken naar het einde, Arie helemaal denk ik. Schuldig aan 4 goals, hoe krijg je het voor elkaar! Hier zal nog veel over nagepraat worden….

Gelukkig fluit de scheidsrechter niet veel later af en zijn de 3 puntjes gewoon binnen en daar is het uiteindelijk allemaal om te doen.

Een wedstrijd waar we bij vlagen gewoon weer erg goed voetbal speelden. Beuningse Boys was een prima ploeg en die gaan zeker nog aardig wat puntjes pakken, maar we hebben ze weer lekker laf weg kunnen counteren.

Goed om te zien dat we vandaag 15 man tot onze beschikking hadden en het plezier straalde er vooral in de 1e helft vanaf.

Een verslag dat veel over Arie ging deze keer, maar hij staat dan ook graag in het middelpunt dus ik denk dat hij er hartstikke blij mee is. Slechter dan dit kan niet dus dan heeft hij dat maar vast gehad!

Volgende week mogen we uit naar Oranje Blauw in Nijmegen en dan hopen we weer 3 punten bij te kunnen schrijven.

Tot dan!

20ac53eb-2926-4bc9-b5dd-786fe684d204.jpg

De absolute hoofdrolspeler van de dag: Arie

Het blijft een gigantische baas