8b4f092b-29dc-4767-8e18-81a5883d66cb.jpg

Deze gek kan maar 1 ding en dat is kansen missen.

De sterren verliezen nipt van Blauw Wit.

Zaterdag 20 november stond weer bij iedereen dikgedrukt in de agenda. De sterren mochten weer eens aantreden. Ditmaal tegen Blauw Wit uit Holten. Blauw Wit staat 2e op de ranglijst dus we waren weer gewaarschuwd.
Rini had vandaag weer een meesterplan ontwikkeld en dat betekende dat we in een 4-4-2 opstelling gingen spelen. Rinse en Dirk zaten op de bank, maar die waren beiden geblesseerd. Daar hadden we dus weer geen reet aan.
Daar waar er normaal zo’n duizend man langs de lijn staan, was het nu triestig leeg op het mooiste sportpark van Nederland. Dit uiteraard door de huidige corona maatregelen.


3 uur werd er afgetrapt en we leken er vandaag zin in te hebben, want we waren helemaal niet zo slecht!

De sterren lieten Blauw Wit het spel maken en probeerden er zoals vanouds weer snel uit te komen. Dit lukte een aantal keren, maar de meeste kansen werden helaas verprutst. U weet vast wel door wie…..

Helaas kwamen we dan toch in de 1e helft op achterstand door een schitterende kopbal van de spits van Blauw Wit. Een bal zo goed dat zelfs onze vliegende panter Leon het antwoord schuldig moest blijven op die bal. We gaan rusten met een 1-0 achterstand en na wat gebrabbel van Rini gaan we het weer proberen.

 

Kevin Plasmans, die volgens de trainer niet helemaal zijn dag had, was weer eens gefrustreerd vandaag. Jammer dat zo’n ervaren speler zich toch altijd laat opnaaien door de simpelste dingen. Gelukkig heb ik vernomen dat hij in de avond aan een stukje ontspanning heeft gedaan met zijn mooie vrouw, dat zal hij nodig hebben gehad. Maar dit even geheel terzijde.

In de 2e helft proberen de sterren het nog wel, maar dat niet trainen werpt toch niet helemaal zijn vruchten af. Echte grote kansen worden er niet gecreëerd en het is aan Leon te danken dat Blauw Wit de score niet verder kan uitbreiden. Zelfs de tractor Arie als stormram gebruiken in de laatste 10 minuten, levert niet veel op en 0-1 is dan ook de eindstand.

Een wedstrijd waar we misschien wel een puntje hadden verdiend, maar uiteindelijk hebben we toch te weinig gecreëerd om aanspraak te maken op de gelijkmaker. Ik heb genoten van de sterren vandaag, want de organisatie stond een keer best aardig en als we verliezen doen we dat meestal dik.

 

Dinsdag mogen we naar FC Bergh voor de Achterhoek Cup en die zijn gewaarschuwd, want na de wedstrijd bleek dat een mannetje of 8 niet kunnen deze dinsdag. Hoe gaat Rini dit nou weer oplossen, we zijn allemaal erg benieuwd!

5123b257-7bcc-4959-879e-07ac94869241.jpg

Rini had goede zin vandaag, hij heeft het weer redelijk op de rit.

ad619137-7b2e-47fc-b285-2afc602e8a3f.jpg

Voor de verandering 2 spelers op de bank. Jammer dat we er geen reet aan hadden.