De sterren verliezen door een belachelijk slechte spits.

Zaterdag 23 april was het alweer en dat betekende dat de sterren weer een heerlijk potje mochten voetballen op het mooiste sportpark van Nederland.


EGVV was de tegenstander van vandaag en vooraf hadden we er vertrouwen in. We dachten 11 man tot onze beschikking te hebben, maar Wessel was zoals wel vaker nergens te bekennen en we moesten dus met 10 man beginnen. De beste jongen had zich wederom verslapen, erg knap als je om 3 uur s ’middags moet voetballen, maar dat terzijde. 3 uur werd er afgetrapt en we maakten er maar het beste van.

We begonnen niet eens zo slecht, maar door één man is er vandaag verloren en zijn naam was Dimitri Vrehe. Ik heb nog nooit een gozer zoveel kansen zien missen, wat was deze man dramatisch. Na zo’n 10 minuten had het al 2-0 moeten staan, maar zoals gezegd. Dimtri Vrehe uit Zevenaar verzuimde om twee 100% kansen te verzilveren. Het was niet om aan te gluren. Hij beweerde zelf dat hij last had van een blessure, maar dat zou ik ook zeggen na zo’n enorme wanvertoning.


In plaats van dat de sterren voor stonden met 2-0 was het natuurlijk EGVV dat de eerste goal op het scorebord kon noteren. Na niet al te best verdedigen kon de spits van de gasten makkelijk intikken. De sterren waren zelfs met 10 eigenlijk veel gevaarlijker, maar had ik al gezegd dat we een dramatische speler genaamd Dimitri Vrehe in de voorhoede hadden?
Ik wil nogmaals even aangeven dat deze gek voor de nederlaag heeft gezorgd, wat een drama!

Gelukkig waren er meer slechte mensen op het veld aanwezig en ik val misschien in herhaling, maar de scheidsrechter was ook dramatisch vandaag. Niet zo dramatisch als ene Dimitri Vrehe, maar wel dramatisch. Na een heerlijke schwalbe van een speler van EGVV legt de scheids de bal op de stip. Jeffrey is helaas kansloos en we staan alweer met 0-2 achter. Toch blijven de sterren kansen creëren alleen zijn die allemaal niet besteed aan een bepaalde speler…. 

We gaan rusten met een 0-2 en in de 2e helft komt Tom van zaterdag 2 ons versterken, wat een klasbak. De sterren gaan door met de betere ploeg zijn en na een goede aanval was het de slechtste speler van het veld die gevloerd werd en een penalty kreeg. Deze dramatische speler ging tot ieders verbazing achter de bal staan om de penalty te benutten.
Ik heb het natuurlijk over Dimitri Vrehe. Een wonder voltrekt zich want hij benut deze buitenkans en het staat 1-2.

 

Kevin Plasmans onze witte walvis had vandaag genoeg gezien en denkt dat hij alles alleen moet doen. Heel erg begrijpelijk, want deze man speelt met een hoop kneuzen. Rinse is er hier een van, maar hij pikt dit niet van onze vedette. Wat volgt is een kansloze woordenwisseling tussen deze 2 kemphanen en wij als sterren kunnen alleen maar toezien hoe deze 2 zichzelf belachelijk maken. Wat een dom volk zeg….

De 2-2 had allang op het scorebord moeten staan, maar had ik al gezegd dat ene Dimitri Vrehe teringslecht was? Voor open goal weet hij niet de 2-2 binnen te tikken en het wordt bijna een beetje zielig. De 2-2 was verdiend geweest, maar met zulke spelers weten we eigenlijk al wel dat het helemaal niks meer ging worden. De eindstand is dan ook 1-2 voor EGVV en dat gunnen wij deze jongens van harte!

Een nogal sippe middag, we begonnen met 10 man en dat doet niemand goed. Toch hadden we deze wedstrijd eigenlijk nooit mogen verliezen, maar een bepaalde jongen heeft het gigantisch verkloot. Wel de complimenten aan wat andere spelers. Jeffrey keepte prima en achterin stond het als een huis. Rinse speelde de beste wedstrijd van zijn seizoen en ik heb Arie geen fout zien maken!

 

Onze gastspelers Remco en Tom waren top en het blijft mij een raadsel dat deze toppers mee willen doen met zo’n slecht team. Voorin was het verschrikkelijk door Dimi, wat is deze man slecht zeg. Als aanvaller voor een verliespartij zorgen, ik vind het knap.

Volgende week mogen we uit naar Winterswijk en ik zou Rini als tip meegeven om een bepaalde speler niet op te stellen. Tot dan!

Foto's komen eraan. Onze fotograaf heeft een zware nacht gehad en moet nog even herstellen.