b57a4a92-bd25-43cb-8b9d-b5233d23583b.jpg

De complete achterhoede, wat een beesten!

f345a19d-c1e3-4f6c-b929-a4a8d7c57268.jpg

De generaal ziet dat hij het op de rit heeft.

Mitchell is afgevallen en is meteen een stuk zelfverzekerder.

De sterren laten weer zien dat de klasse ervan af druipt.
 

Zaterdag 21 augustus stond er weer een heerlijk potje op het programma, de sterren mochten aantreden tegen de mannen van Excelsior uit Zetten. Een zaterdag 3e klasser. We hadden ervoor gezorgd dat we 3 wissels op de bank hadden, dat is normaal gesproken een unicum. Dit bleek helaas ook zo te zijn, want Wessel was op de vrijdag van zijn fiets gevallen en kon helaas niet meedoen.
David Zweekhorst en Daan Letzer deden wederom mee en bewezen vandaag nogmaals dat zij het niveau van de sterren prima aan konden.

Voordat we overgaan naar de wedstrijd willen wij als team even via deze weg Willem Sloot een hart onder de riem steken. Deze topper heeft in de wedstrijd tegen Babberich zijn kruisband gescheurd en we wensen hem allemaal heel veel sterkte.

Dan naar de wedstrijd toe:

Iedereen was in de veronderstelling dat de wedstrijd om 14.00 begon, maar onze trainer Rini had zich weer eens vergist en er werd dus 14.15 afgetrapt. Na een wat onwennig begin van de sterren werd het al snel duidelijk dat er weer meer kwaliteit in ons team zat dan bij de tegenstander.

Het was dan ook snel dat de 1-0 werd gescoord. Na een schitterende aanval en een heerlijk hakballetje van Rinse kan Dimi de 1-0 maken. Een goal om van te smullen, maar de grensrechter had hier niet veel trek in en vlagde voor buitenspel. Nou had iedereen gister wel gezopen en waren de oogjes maar half open bij de meesten, maar dit leek ons toch gewoon een geldig doelpunt.

Gelukkig is het Roy Driessen die niet veel later de 1-0 kan maken na een corner van Daan Letzer. OBW is een stuk beter en na een actie van Dimi gaat hij de een-twee met Rinse aan. Rinse geeft de bal perfect voor en Dimi kan de 2-0 maken. We hadden een aantal jongens die volgens mij niet geslapen hadden, maar het was wonderbaarlijk hoe goed deze gasten nog speelden. Ik zal even in het midden laten wie dit waren, maar de trouwe fans weten vast wel wie dit zijn geweest.

 

Onze keeper Jeffrey was vandaag erg zenuwachtig, want zijn vriendin kwam weer eens kijken en dat hebben we gemerkt. Na een lange bal roept Jeffrey heel zelfverzekerd: LOS!!! Regel nummer 1 is dan dat je de bal ook moet pakken. Dit doet hij niet en de 2-1 wordt binnengekopt. Een poedeltje, maar dat zijn we gelukkig wel gewend van onze Jeff. 2-1 is de ruststand en het is wel duidelijk dat we deze wedstrijd gewoon moeten winnen.
 

In de 2e helft gaan de sterren gewoon door met kansen creëren en de 3-1 ontstaat na een prima actie van Celvin. Hij speelt Dimi in en deze ouwe rot kan de bal in de verre hoek schieten. Daarna is het de beurt aan onze gastspelers David ‘’den Dave’’ Zweekhorst en Daan ‘’de Messias’’ Letzer. Na een goede actie van laatstgenoemde kan den Dave de bal binnen knikken. Het slotakkoord is voor Daan die al een tijdje op zoek naar een goaltje is. Hij had er al 2 kunnen maken, maar Daan houdt nogal van lobjes en dit was vandaag niet echt succesvol.
Daan ontvangt de bal op links en is op zoek naar een afspeelmogelijkheid. Niemand die nog echt zin heeft om de bal te ontvangen dus dan doet Daan het maar zelf. Hij snelt buitenom en schiet de bal strak in de verre hoek, 5-1.

Hierna moeten de sterren nog zon 25 minuten, maar ik kan u vertellen dat die laatste 25 minuten niet om aan te gluren waren. Excelsior wil wel, maar kan niet echt. En de sterren willen niet en kunnen het ook niet. Gister was de spons jarig en dit was te zien in de slotfase.
Gelukkig komt aan alles een eind en aan de laatste 25 minuten dus ook. 5-1 is de eindstand en dat had wel meer kunnen zijn.

 

De sterren winnen dus wederom gemakkelijk, nu is de vraag: zijn wij nou zo goed of de tegenstanders zo slecht? Het antwoord daarop is natuurlijk dat wij heel goed zijn als we Rini moeten geloven. Ik heb genoten van de jongens en het is verbazingwekkend hoe bepaalde gasten nog kunnen presteren na zo’n topavond vol met drank en vrouwen bij de spons.

Vrijdag is het weer tijd voor het Babberichtoernooi, dan mogen we het gaan proberen tegen SC Groessen en Ulfste boys. Ik denk dat we er dan wel achter komen dat we eigenlijk niet zo best zijn. 

Tot dan!

a7bbb5af-59bd-4859-b516-d44bea8855d8.jpg
204596a7-4dbd-4529-9852-e0236638ee61.jpg

Pechvogel Willem die de aankomende 9 maanden lekker kan zuipen.