Een wonder op sportpark Hengelder, winst voor de sterren!

Zaterdag 19 februari de dag dat er een wonder gebeurde in Zevenaar. De sterren mochten ditmaal aantreden tegen Winterswijk. Om 15.00 werd er afgetrapt en we leken er weer eens een keer zin in te hebben. Daan Letzer en Guus Christ kwamen ons versterken en dat betekende dat we 1 wissel hadden. U kunt wel raden wie dat was denk ik.


Vanaf het eerste fluitsignaal begonnen we zo waar te voetballen. Dit tot verbazing van het toegestroomde publiek. Daan Letzer was constant aanspeelbaar op het middenveld en dit deed de sterren erg goed. We hadden al op een 1-0 voorsprong moeten staan toen Dimitri Vrehe in de lucht zweefde en de bal bijna tot goal promoveerde. Het was net Cristiano Ronaldo zo hoog kwam deze man. Dit waren overigens zijn eigen woorden en deze onzin hebben we de hele middag moeten aanhoren. Niet veel later is het Bob ter Heerdt die even voordeed hoe het allemaal moet. Een afvallende bal na een corner nam Bob de bal vol op de slof. De bal vliegt schitterend in de bovenhoek en we staan tot ieders grote verbazing met 1-0 voor. Gaan we vandaag dan een keer winnen?

In de rust zaten we elkaar allemaal een beetje verbaasd aan te kijken. Toptrainer Rini hoeft niet eens een donderspeech te geven deze keer, want we voetballen best aardig. Na een heerlijk bakje thee gingen we vol goede moed de 2e helft in. De Steek komt erin voor Guus en zijn 1e actie is meteen balverlies. Zo kennen we deze topper weer.


In de 2e helft gaan we door met voetballen en de 2-0 wordt gemaakt door Dimi na een blunder achterin van Winterswijk. Hij schoot de bal erg zwak in, maar met wat geluk is het dan toch 2-0. OBW krijgt kansen op de 3-0 via Martijn Piek en Dimi, maar die 2 gasten bakten er, zoals wel vaker, bijzonder weinig van in de afronding.


Ondertussen had de aanvoerder van FC Winterswijk allang van het veld gestuurd moeten worden, maar de soms wat warrige scheidsrechter spaart hem. De 0 is heilig voor de vliegende panter, maar aanvoerder Dirk Sloot denkt daar anders over. Na een voorzet vanaf links besloot onze capitano om de bal achter Leon te verwerken. 2-1 met nog zo’n 10 minuten te gaan. Dat betekent meestal dat we gewoon de lul zijn. Maar zoals ik eerder al aangaf, er is een wonder geschied op sportpark Hengelder. De sterren trekken de overwinning uiteindelijk over de streep en Rini heeft alles weer helemaal op de rit!

Een wedstrijd waar we het met zijn allen eindelijk weer eens een keer goed deden. De meeste jongens kunnen er natuurlijk geen kloot van, maar dat was vandaag amper te zien. Er werd geknokt met zijn allen en een keer winnen is ook wel weer eens lekker. Rini kan trots zijn! Daan Letzer was de motor op het middenveld vandaag en zo’n ratje in het veld erbij doet de sterren goed.

Volgende week hebben we carnaval en daarna de absolute kelderkraker tegen Koninklijke UD. Tot dan!

a2facea1-5068-4518-892e-f70f9ea71e00.jpg

De 2 helden van de dag: Bob en Daan. Wat waren deze gasten goed zeg! Onze vaste fotograaf Roy van Elk is op vakantie, vandaar dit soort slechte kiekjes. Over 2 weken weer foto's van topkwaliteit.