428aae27-30c0-490c-93a9-65eaac81fa64.jpg

De spons heeft wel eens betere wedstrijden gespeeld.

De sterren blijven maar verliezen

Zaterdag 2 oktober stond er weer een heerlijk potje op het programma. VV Gorssel was ditmaal de tegenstander. Gorssel had haar 1e wedstrijd redelijk makkelijk gewonnen van Terborg en zoals iedereen inmiddels wel weet, zitten de sterren in zwaar weer. Dus ik had er weer eens bijzonder weinig vertrouwen in. We begonnen door een wonder met 11 man, maar volgens mij waren een hoop jongens nog aardig geblesseerd aan hun spel te zien. Milan van den Berg van zondag 6 deed vandaag mee en hij speelde een uitstekende pot. 

Dan maar snel naar de wedstrijd toe:

Het begin was niet eens zo slecht in vergelijking met vorige week. Er werd bij vlagen aardig gevoetbald en vooral Kevin Plasmans zat er lekker in vandaag. Waarom dit kwam heeft hij mij in vertrouwen verteld, maar laten we het er op houden dat hij thuis vaker scoort dan op het veld tegenwoordig. Ondanks ons redelijke spel is Gorssel gewoon een stuk beter dan wij. Na 2 ballen op de paal valt dan uiteindelijk toch de 0-1. Arie en de spons worden kinderlijk gedold en de 0-1 staat op het scorebord. De sterren onder aanvoering van Plasmans proberen wat terug te doen, maar het balletje wil er helaas niet in. We gaan rusten met een stand van 0-1 en dat valt nog enigszins mee.

Na de rust een goede periode van de sterren. We zijn zowaar een korte tijd beter dan de tegenstander. Maar helaas missen we wederom iemand die dat balletje in het netje kan leggen en dan zul je altijd zien dat de bal aan de andere kant binnenvalt. Na een goede dieptepass op de rechtsbuiten van Gorssel is het natuurlijk een koud kunstje om onze aanvoerder (de spons) uit te spelen. 0-2 is helaas het gevolg. Hierna was het verzet bij de sterren wel gebroken en de 0-3 valt ook nog in de slotfase. 0-3 is de eindstand en de mannen van Gorssel hebben dik verdiend gewonnen.

Wederom verlies tegen een leuke en prima tegenstander. Het is op dit moment dweilen met de kraan open bij de sterren, want het wordt elke week lastiger om een representatief elftal op de been te krijgen. Het hoge niveau wat ooit werd gehaald is ver te zoeken en het is te hopen dat bepaalde slapzakken snel terug zijn van hun blessures.

 

Volgende week hebben we vrij en dat komt uitstekend uit. Verlies je eens een keer niet op een zaterdag, ook weer lekker!

16 oktober mogen we het weer proberen dan spelen we thuis tegen RDC, ik heb al vernomen dat 4 man op vakantie gaan. Ik verwacht een mannetje of 8, tot dan!

bb67c9ae-86d9-4d05-a27a-4512b2425cc8.jpg

4 van deze jongens zijn over 2 weken op vakantie, gelukkig hebben we een grote selectie.

73dfb8ac-1c94-4f99-b929-208e566f0417.jpg

Die Rinse toch, wat een schavuit!