6013e1ed-dd79-47dc-b644-b893260b8783.jpg

Rini weet van geen opgeven, wat een enorme liefhebber.

De sterren snakken naar het einde.

Zaterdag 9 april stond er weer een potje op het programma voor de sterren. Harfsen kwam op bezoek op het mooiste sportpark van Nederland. Maar voordat we hierover vertellen moeten we natuurlijk nog even terugkomen op de wedstrijd tegen Blauw-Wit van afgelopen dinsdag. Deze wedstrijd was zo triest dat deze verslaggever er bijzonder weinig zin in had om er wat over te schrijven. Dus ik zal het kort houden: 7-0 aan de zak tegen een ploeg met spelers waar wij alleen maar van kunnen dromen. We hadden wederom een kutkeeper op goal en we zijn vanaf minuut 1 kansloos geweest.

 

Dan naar de wedstrijd van vandaag (die nog veel triester was). We begonnen op deze wispelturige dag met 10 spelers van ons eigen team. Vincent van de A1 kwam ons weer versterken. Arie kwam weer een keer opdraven om ons uit de brand te helpen en werd in de spits gezet samen met Maarten. Ik heb nog nooit zo’n dramatisch aanvalsduo gezien. Dimi begon weer op goal en deze man kan er ook geen ene kut van.

Zoals verwacht was Harfsen een stuk beter dan de gehavende sterren. Toch kreeg Harfsen in de beginfase niet bijzonder veel kansen, maar wees gerust dit ging zeker veranderen. Na zo’n 20 minuten viel de eerste treffer voor Harfsen. Onze kutkeeper verwerkte de bal niet goed en de 0-1 werd hard tegen de touwen geschoten. Daarna was het onze kale vriend Ingo die de bal ook niet goed verwerkte en daar was alweer de 0-2. We gingen rusten met een 0-2 stand en daar waren wij best tevreden mee. Er zit totaal geen voetbal in dit gemankeerde team en het doet zoals wel vaker , pijn aan de ogen. Ondertussen is de Steek ook al geblesseerd geraakt, maar ook dat zijn we gewend natuurlijk. In de tweede helft gaan we verder met dramatisch spelen en het is maar goed dat de meeste jongens van de tegenstander goede zin hadden vandaag, want er was niet veel aan voor ons. Harfsen kon de ene na de andere aanval produceren en de 0-3 was weer eens een poedeltje van onze kutkeeper.

Gelukkig blijven we met zijn allen gewoon normaal doen en gunnen de jongens van Harfsen wat plezier en een kans om aan hun doelsaldo te werken. Uiteindelijk maakten ze er 8 en het was maar goed dat we het scorebord niet meer aan het bijwerken waren. Dit was ook lastig voor de scheidsrechter blijkbaar, want als eindscore werd er 0-7 opgeschreven. Het waren er toch echt 8, dat gunnen wij onze sportieve tegenstander wel. 0-8 is dus de eindstand en daar mogen wij onze handjes mee dichtknijpen.

0-8 aan de zak. Wat moet je er nog over zeggen? We hebben in drie potten 21 goals tegen gekregen, een mooi gemiddelde. Het is snakken naar het einde voor onze sterren. Op dit moment hebben we 8 geblesseerden en nog wat lamzakken in onze gelederen. Hoe we het volgende week weer gaan oplossen is mij een raadsel, maar we houden de moed erin. Toptrainer Rini kon er vandaag ook wel om lachen en ik denk dat dit maar het beste is. Lachend naar het eind van de competitie, want veel meer kunnen we niet doen.

Volgende week uit naar Koninklijke UD uit Deventer. Deze jongens staan onder ons, maar ik verwacht een monsternederlaag. Tot dan!

dde86268-4189-4bbd-8287-eb4d12b7e297.jpg

Arie heeft ervoor gezorgd dat hij topfit is teruggekomen na zijn blessure.

58ed1384-759f-4bfa-9fb1-02a1cbbe33d1.jpg

De tovenaar Roy van Elk maakt elke week van dit soort fantastische kiekjes, wat een topper is het toch ook!