OBW Zat1 verliest in een dramatische wedstrijd.

Zaterdag 8 februari mocht het mooiste team van de regio weer aantreden op het mooiste sportpark van het land. Ditmaal kwam Juliana uit Malden op bezoek. We hadden nog wat goed te maken tegen dit topteam, want de 1e wedstrijd werd verloren.


Na een keer goed getraind te hebben op de woensdag, gingen we vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet. Wat kwamen we na 90 minuten dan toch weer bedrogen uit. De wedstrijd was namelijk niet om aan te gluren van beide kanten en onze sterren bakten er weer eens niets van.


OBW was zonder echt goed te spelen in de 1e helft nog wel de net iets betere ploeg, maar dat was omdat Juliana er ook niet veel zin in leek te hebben. De beste man op het veld van vandaag was de scheidsrechter. Beide teams grossierden in balverlies en onze SJB had na 40 minuten genoeg gezien en besloot een blessure te faken. Achteraf een uitstekende beslissing, want hier werd helemaal niemand vrolijk van.


Martijn Piek kwam hem vervangen en die leek er wat meer zin in te hebben. In de rust waren we het er wel over eens dat het er niet uitzag, maar dat er nog niet zoveel aan de hand was en we de pot nog konden winnen ook.

Maar in de 2e helft gingen we gewoon weer verder met de wanvertoning. En we creëerden dan ook wederom helemaal niks. De enige kans die we konden noteren was van Sander na een goede aanval over rechts.
Niet geheel verrassend, want er leek helemaal geen linkerflank te zijn bij ons. Speelden we nou met 10 man of was die linksbuiten weer eens onzichtbaar?

 

In de 78e minuut bij een 0-0 stand leek Willem er ook helemaal klaar mee te zijn. Willem, die vandaag net zoals de meeste als een krant stond te voetballen, laat zijn man gaan en besluit hem zonder bal in de buurt maar neer te halen.
Hier kwam hij gelukkig met geel weg. Niet veel later valt dan toch de 0-1. Na twijfelend ingrijpen van Celvin en Leon is het de spits van Juliana die de bal tergend langzaam over de doellijn kan werken. Hierna probeert OBW nog wel, maar het is gewoon dramatisch wat we vandaag op de mat leggen en we worden dan ook verder niet meer gevaarlijk. De 0-2 voor Juliana is er dan ook één voor de statistieken en onze sterren druipen af.

We hebben al een hoop slechte wedstrijden gespeeld dit seizoen, maar geen kans creëren is zelfs voor ons doen dramatisch. Het lijkt erop dat we niet meer mee doen voor de prijzen, dus kunnen we dit seizoen lekker zonder ‘’druk’’ uitspelen.


De krant was vandaag aanwezig en het lijkt er toch op dat onze sterren zo’n immense druk niet meer aankunnen. Volgende week mogen we naar de Paasberg en hopelijk is er dan geen media en geen publiek aanwezig, dan wil het misschien nog wel wat worden.

Dus als u van plan bent om volgende week te komen kijken, blijf maar gewoon thuis!