d62f2ed8-7dc3-4b2e-b16f-2587bad6535f.jpg

Ingo met de angst in zijn ogen voor een regenbui. Dan zien we zijn kale achterhoofd.

De sterren verliezen weer eens.

Zaterdag 11 september stond er weer een bekerpotje op het programma. De sterren mochten thuis aantreden tegen Kolping-Dynamo uit Nijmegen. We hadden ditmaal 14 man, een ongekende luxe waar we later, zo bleek, geen reet aan hadden. 15.00 werd er afgetrapt en iedereen leek er zin in te hebben.

 Na wat kansen voor de sterren van met name Roy Driessen die het vandaag tot zijn persoonlijke doel maakte om niet te scoren was het Wessel Kroets met een balverovering op de helft van de tegenstander. De speler van Kolping had zoveel vertrouwen in het afronden van Wessel dat hij besloot om hem naar de grond te trekken met een rode kaart tot gevolg.
Dat is lekker zeg, een uur tegen 10 man voetballen (dachten wij). Niet veel later kwamen we dan toch op voorsprong. Een mooie ingestudeerde corner van de sterren. Kevin gaf de bal laag voor op de wachtende Ingo die heerlijk uithaalde. 1-0.
Ondertussen was Maarten er al geblesseerd af gegaan en vervangen door Arjen Visser. En Arie dacht dat hij vandaag aan het skiën was, want wat deze man allemaal aan het doen was…..


Ook Dirk speelde als een drolletje en dit bewees hij door over de bal heen te maaien en zo de spits van Kolping de kans te geven op de 1-1. Een koud kunstje voor deze jongen en de 1-1 is daar.


Daarna was het de spons die weer eens zijn man liet lopen. Hij mist de bal en een speler van Kolping kan inkoppen. 1-2 is de ruststand.

Daar waar wij al onze kansen misten, deed Kolping dat een flink stuk beter. In de 2e helft werd het gelukkig al snel 2-2 door een doelpunt van Martijn Piek na een goede actie van Rinse. Rinse bleek dan toch een beetje te kunnen voetballen, lang geleden dat we dat gezien hebben.

Gingen we dan eindelijk erop en erover tegen de 10 van Kolping? Maar natuurlijk niet, na de 2-2 werd het al snel 2-3. Arjen levert één van zijn vele ballen zomaar in en de 2-3 is daar.
3 ballen op goal en 3x raak. Zo kan het dus blijkbaar ook.
Gelukkig is het Kevin Plasmans die er vandaag wel zin in had en na een goede actie een pingel kreeg. Hij benutte dit buitenkansje zelf even snel en het is weer 3-3. Inmiddels is de Steek er al ingekomen voor de sterk spelende Wessel Kroets en Dimitri Vrehe komt erin voor Martijn Piek.


Nou had ik vorige week al gezegd dat deze Dimi een slapzak is en dat bleek weer. Na een minuut erin te staan grijpt hij naar zijn hamstring en de sterren konden verder met 10. We hadden al moeite met 11 tegen 10 dus met 10 tegen 10 leek het helemaal een kansloze missie. Dit bleek helaas ook waar te zijn, want in de slotfase valt de 3-4.
4 ballen op goal en 4 goals. Wat hebben wij toch een kutkeeper!!!

3-4 is de eindstand en de sterren verliezen. Of het terecht is of niet laat ik even in het midden, maar als je een uur lang tegen 10 man speelt moet je zo’n pot eigenlijk winnen. Lichtpuntjes deze wedstrijd waren Kevin, Ingo, Wessel en de 2e helft van Rinse. De rest speelde als een krant.


Ook zijn we weer 3 jongens kwijt met blessures en dat is nog veel erger dan de verliespartij.
Gelukkig hebben we zo’n 13 man in onze selectie dus dan kunnen we volgende week tegen ESA in Arnhem aantreden met een mannetje of 10. Ik ben erg benieuwd hoe toptrainer Rini dat gaat oplossen.

Tot volgende week!

ab15ff4e-034b-466b-9e89-1b284d4a2102.jpg

2 bankzitters waar we geen ene reet aan hebben gehad.

1aecf196-f65a-485f-a2eb-add10b37d38c.jpg

De generaal zwaar ontevreden. Kan hij ons op tijd klaarstomen voor de competitie?