d6eaa932-96f8-4b69-9152-bc9cec586b03.jpg

0-1 achter na 4 minuten, niks nieuws voor de sterren

De sterren bakken er wederom bijzonder weinig van.

Zaterdag 5 maart was het weer eens zover. De sterren mochten op deze mooie dag aantreden tegen rode lantaarndrager Koninklijke UD uit Deventer. De gasten hadden nog geen wedstrijd gewonnen en dus rekenden de sterren zich al rijk. Toptrainer Rini zat vandaag met corona thuis dus moesten wij het doen zonder het tactische meesterbrein van de Liemers. Dat hebben we geweten, want zoals wel vaker stonden we na 10 minuten met 0-2 achter. Eerst staat aanvoerder Dirk totaal verkeerd en dit betekende alweer de 0-1 na 4 minuten. Daarna is het de zwarte panter die niet bij een bal kon die van zo’n 30 meter op het doel werd geschoten. Hoe krijgen we het toch elke keer in godsnaam voor elkaar om zo makkelijk die goals tegen te krijgen, wat zijn wij toch een dramatisch team.

Toch deden de sterren gelukkig wat terug. Na een mooie combinatie tussen Roy en Daan kan laatstgenoemde voor de 1-2 zorgen. Het was een wonder dat we achterstonden tegen deze ploeg, want de jongens uit Deventer waren niet best. De sterren waren vele malen beter in de eerste helft, maar die prutsers voorin bakten er zoals wel vaker bijzonder weinig van. Dimi vond het nodig om voor open goal de bal bijna over het vangnet te schieten en Daan kreeg het op deze middag voor elkaar om vanaf 5 meter voor de goal de bal tot ingooi te promoveren. Na een 1e helft waarin wij gewoon de veel betere ploeg waren werd het tot overmaat van ramp ook nog eens 1-3.

In de rust zaten we zoals wel vaker elkaar weer aan te kijken hoe dit toch weer mogelijk kan zijn. De  betere ploeg zijn en met 1-3 achter staan. Dat we weer eens beter waren, dat was wel lekker. Maar die achterstanden beginnen inmiddels wel te wennen. Geen donderspeech van Rini deze keer en dat hielp, want in de 52e minuten kwamen we op een 2-3. Na een mooie bal van Daan op Roy gaf Roy de bal breed en Dimi kon simpel binnentikken.

 

Inmiddels werd de wedstrijd er niet leuker op met vervelende overtredingen en dit kwam voornamelijk door de slechtste man van het veld: de scheidsrechter. Met zoveel zwakke spelers om je heen en dan nog de slechtste man van het veld zijn, erg knap. De sterren bleven aandringen op de gelijkmaker en die viel uiteindelijk in de 87e minuut door een eigen goal van de gasten na een goede actie van Daan.

 

De sterren proeven de 3 punten, maar onze vliegende panter Leon dacht hier anders over. Na een opstootje die totaal onnodig was, kreeg hij de rode kaart van de warrig leidende scheidsrechter. Hij zou een speler van de gasten hebben uitgescholden, het is me allemaal wat! Met 10 tegen 11 waren de sterren uiteindelijk onmachtig en 3-3 werd de eindstand.

Wij hadden vandaag gewoon moeten winnen en dat hebben we weer eens nagelaten. Hoe slecht we ook zijn, tegen dit soort teams moet je gewoon de 3 punten pakken. Het blijft hetzelfde verhaal dat alles wat op goal komt erin gaat. Ook voorin wordt er te weinig met de kansen gedaan, maar als je er toch vaak wel 3 maakt, mag je ook best eens een keer winnen.

 

De scheidsrechter was vandaag ronduit slecht en dat zorgde vooral in de tweede helft voor een nare wedstrijd. Sterren onwaardig, maar we lieten ons opnaaien. We hadden natuurlijk ook geen Rini die ons even op de vingers tikte. Volgende week mogen we het weer proberen dan spelen we 15.00 thuis tegen Terborg, tot dan!

deefbd77-e562-42b7-a8c9-a0b323148ece.jpg

Het was weer een heerlijke voetbalmiddag op het mooiste sportpark van Nederland.

3e5f3a4b-74e5-4c54-8017-07216644c088.jpg

De spons heeft uitstekend gevlagd, wat kan deze alleskunner niet!?