b0dfd8bd-06f2-4d19-bf4c-c827a8d1a2cc.jpg

De spons liet ons weer eens in de steek, wat een dramatische aanvoerder. Celvin doet dat allemaal een stuk beter.

De sterren verliezen eens een keer niet!

Zaterdag 16 oktober was het weer zo ver. De sterren die er de laatste tijd geen ene kloot van bakken, mochten het weer eens proberen. Ditmaal kwam RDC uit Deventer op bezoek. Een ploeg die net zoals de sterren nog alles verloren had dus wij zagen mogelijkheden.


Dimitri Vrehe kwam weer terug van zijn 5 weken aanstellerij en begon in de basis. Onze aanvoerder, de spons, viel in de warming-up uit en dat betekende wederom geen wissels voor de sterren. Dat zijn we gelukkig gewend!


De KNVB was vergeten om een scheids aan te wijzen voor deze topwedstrijd in de vierde klasse E, dus begon de wedstrijd wat later. Wij leken een goede scheids gevonden te hebben, maar daar ging RDC helaas niet in mee, gelukkig kwam er dan toch nog een KNVB scheidsrechter om ons te fluiten, maar deze man bleek achteraf een van zijn slechtste wedstrijden in het amateurvoetbal gefloten te hebben. Gelukkig hadden wij een centraal duo vandaag dat nog veel slechter was dan deze man, iedereen doet ook maar zijn best hé?

 

Snel naar de wedstrijd toe:

OBW was eigenlijk vanaf het begin een stuk beter, maar meerdere kansen werden onbenut gelaten. Twee honderd procent kansen van Celvin en Kevin gingen niet in het mandje en aan de andere kant werden 2 kansen van RDC door dramatisch verdedigend werk van onze kant verzilverd.
Daar waar je eigenlijk met een nulletje of 3 voor moet staan, sta je met 0-2 achter. Ik moet wel zeggen dat de gasten uit Deventer een 100% penalty hadden verdiend, maar de scheidsrechter zag een hele andere wedstrijd vandaag. OBW blijft de betere ploeg en na een goede bal van Kevin Plasmans kan Dimi door naar de keeper. Hij wordt gevloerd en dit lijkt een duidelijke rode kaart. De scheids besluit anders en de vrije trap van Kevin gaat helaas op de lat.

 

Toch komen de sterren voor rust nog terug, na een slechte terugspeelbal kan Dimi deze onderscheppen en voor de 1-2 zorgen. Dit is de ruststand en we zitten elkaar weer aan te kijken wat we toch in vredesnaam aan het doen zijn op deze mooie middag.

In de 2e helft verandert er niet zoveel, de sterren zijn wat beter. Maar RDC kan weer scoren door wederom dramatisch verdedigend werk. Dit moet toch allemaal een stukkie beter, want zo gaan we er elke week minimaal 4 tegenkrijgen.


Na de 1-3 dringen de sterren weer aan. Dimi ontvangt de bal wederom op links, trekt naar binnen en kan Daan Letzer alleen voor de keeper zetten. Een koud kunstje voor deze ster en hij maakt de 2-3. Niet veel later lijkt Dimi de 3-3 te maken, maar de grensrechter van de tegenstander vlagt vakkundig. Vlak hierna volgt een klein opstootje tussen onze badboy Rinse Wes en wat spelers van RDC.


Hij pakt een domme gele kaart en dit gaat hem weer 15 euro kosten, ik hoop dat onze leider Roy van Elk nog wat geld heeft voor deze jongen.
Dan wederom een vrije trap voor de sterren en Plasmans schiet de bal zowaar een keer binnen, 3-3! Gaan we dan eindelijk een keer wat punten pakken? Dat lijkt er niet op, want in de absolute slotfase vlagt onze Mitchell voor buitenspel. Dit wordt echter weggewuifd door de scheidsrechter, want deze man zag alles zo goed vandaag.


Maarten die een dramatische wedstrijd speelt net zoals zijn compagnon Arie, besluit de aanvaller van RDC dan maar neer te schoppen in de 16. Een pingel en deze wordt uiteraard verzilverd, 3-4. Gaan we dan wederom verliezen? Nee hoor, want in de allerlaatste minuut geeft Celvin de bal mee op Dimi.

 

Dimi die zich weer enorm zat aan te stellen en naar eigen zeggen niks meer kon, besluit dan maar om te vallen. Een enorme schwalbe, maar de scheidsrechter zag zoals eerder aangegeven andere dingen vandaag. Plasmans benut deze bal en hierna fluit de scheidsrechter direct voor het einde.

Een wedstrijd die eigenlijk een beetje grimmig werd door een zwakke scheidsrechter. Goed dat we uiteindelijk nog tot 4-4 komen, maar het was soms niet om aan te gluren.


Voorin moeten de kansen natuurlijk beter benut worden, maar als je zo verdedigt ga je helaas niet veel punten pakken. Een hoop werk aan de winkel voor Rini om het allemaal wat beter neer te zetten. Ook wel weer lastig met 11 man moet ik zeggen en via deze weg willen we toch nog even Daan, Jeroen en Guus bedanken dat ze weer met ons mee hebben gedaan, wat een toppers!

 

Volgende week uit naar Harfsen en dan verwacht ik weer een vol stadion!

c8b21d02-b0df-4070-85bd-7252219ebe4b.jpg

Tijd dat deze knappe jongen genaamd Dirk Sloot weer terugkomt, zonder hem staat het voor geen meter.

ccfc6742-fe00-41cd-b9ae-e4ace203dbf5.jpg

Rinse baalt enorm van zijn gele kaart, weer een krat bier verkloot.