fe656b73-2319-49c5-aaaf-26c529ae29d4.jpg

Weer volle bak op het mooiste sportpark van Nederland

79abd9b7-0622-43bf-8bda-998175b83265.jpg

Zelfs met 4 wissels kunnen we niet winnen. Wel mooie mannen!

De sterren laten wederom een wanvertoning zien.

Zaterdag 30 oktober mochten we eindelijk weer de wei in. Na een week rust ivm corona door het oktoberfest bij OBW, konden we ditmaal met een fitte groep aantreden.
SC Deventer kwam naar het mooiste sportpark van het land om een potje tegen de sterren spelen. We hadden 4 wissels tot onze beschikking, hoe is het toch mogelijk?!

Het begin was voor OBW en vooral Dimitri Vrehe kreeg een hoop kansen deze middag, maar ik heb geen idee wat deze gek allemaal aan het doen was, want hij heeft zo’n acht 100% kansen verprutst.


Na alweer een gemiste kans is het aan de andere kant wel raak. De verdediging is dus blijkbaar zonder Arie ook een enorme gatenkaas. Niet veel later valt ook de 0-2, wederom veel te makkelijk. Rinse stond vandaag rechtsback en dat kunnen we beter ook nooit meer doen, want het wordt ook nog 0-3.

 

Ik kan wel alle goals gaan beschrijven, maar neem maar van mij aan dat er wederom als pupillen verdedigd werd. De ruststand is 1-3, omdat wonder boven wonder Dimi eindelijk een balletje in de goal werkt na een goede bal van aanvoerder de spons.

We gaan dus rusten met een 1-3 tussenstand en we zitten elkaar weer aan te kijken hoe we het toch elke week voor elkaar krijgen achter te komen staan terwijl je gewoon beter bent. Ik heb te doen met Rini dat hij met zulke slechte spelers moet werken.


In de 2e helft is de taak om snel de 2-3 te maken. Maar zoals al de hele middag wil de bal er niet in. Nou moet ik zeggen dat we er in de 2e helft ook bijzonder weinig meer van bakten en SC Deventer een stuk beter was.

 

Na de 1-4 is het verzet wel gebroken bij de sterren en het niveau zakt naar een nog bedroevender niveau. Ik heb meerdere mensen gezien die ons gewoon aan het uitlachen waren en dit was ook meer dan terecht. De 1-5 is een poedeltje van Jeff, die er ook niet al te lekker inzat vandaag. Gelukkig was hij niet de enige. De eindstand is 1-6 en dat hebben we helemaal aan onszelf te wijten.

Een dramatische pot van onze kant, je moet in de 1e helft gewoon die ballen erin schieten dan staat het minimaal 3-3. Maar als je er elke wedstrijd door zo knullig verdedigen meer dan 3 goals om de oren krijgt dan ga je bijzonder weinig punten pakken.

 

Taak aan Rini om die lui achterin een beetje fatsoenlijk neer te zetten, want dit is om te janken. Ook voorin mogen de jongens wel eens een bril krijgen, want had ik al gezegd dat er enorm veel kansen werden gemist? Het was verschrikkelijk!

Dinsdag mogen we tegen Babberich voor de achterhoek-cup een wedstrijdje ballen. In de voorbereiding wonnen we 10-0 van deze jongens, maar als we voetballen zoals de laatste tijd gaan we ook van Babberich verliezen, dus ik hoop dat we snel een keer normaal gaan doen.

Tot dinsdag!

0f907b3a-d3bb-4046-ae82-765741f5185c.jpg

Rini schaamt zich voor zijn spelers, dit hebben wij niet van hem geleerd

0c9955de-7a8b-4707-b216-cd8307b76530.jpg

 Na een half uur weer met 0-3 achter, wat zijn wij toch slecht!