d54511bb-a1a6-482e-a966-6adea202f0c5.jpg

Het tactische meesterbrein zit te genieten van zijn ploeg.

De sterren geven het weg in de slotfase.

Zaterdag 12 maart stond de topper op het programma in de vierde klasse E. Elke wedstrijd van het dreamteam is namelijk een topper. De sterren mochten aantreden tegen sv Terborg. De tegenstander doet nog volop mee voor het kampioenschap en de sterren zijn allang blij dat ze niet kunnen degraderen in deze klasse, dus het beloofde weer niet veel goeds. Gerold Bolder was onze keeper op deze mooie dag en erg fijn dat deze ouwe rot ons even uit de brand wou helpen. Ook was Kevin Plasmans terug van zijn 3 maanden Brazilië en het bleek dat deze jongen nog steeds met afstand de beste is van ons zwakke team.

Toptrainer Rini had een meestertactiek voorbereid en we voetbalden best aardig. De eerste kansen waren dan ook voor de sterren, maar zoals wel vaker faalden we in de afronding. Terborg met het meeste balbezit kwam vlak voor rust op een 0-1 voorsprong na een hoge bal kon de spits inkoppen. Gerold kwam niet echt lekker van de grond en we kunnen hier dan ook spreken van een poedeltje. Geen enkel probleem, dat zijn we wel gewend. Vlak erna valt ook de 0-2; na balverlies van Rinse kunnen de jongens van Terborg zo doorlopen en de 0-2 aantekenen. Gelukkig hebben we onze witte walvis in het veld genaamd: Kevin Plasmans. Deze jongen was vandaag de Cristiano Ronaldo van het sterrenteam. Nadat we vele kansen om zeep hebben geholpen besloot Kevin het dan maar zelf te doen. Na een goede actie aan de rechterkant haalde hij vernietigend uit, en liet de Terborg keeper kansloos. Een 1-2 ruststand dat valt allemaal best mee. Rini legt ons nog een keer uit hoe je goed voetbal moet spelen en vol goede moed gaan we de 2e helft in.

In de 2e helft werd al redelijk snel de 2-2 gemaakt door natuurlijk weer Kevin Plasmans. Martijn Piek was er weer eens vandoor op links en gaf de bal aan de Steek. Die legde op zijn beurt weer af op Kevin en Kevin schoot natuurlijk beheerst binnen. Niet veel later kwamen de sterren zelfs op voorsprong. Plasmans ontving de bal aan de linkerkant en ging zijn man voorbij. Hij wou de bal voorgeven, maar ook deze bal vloog er in één keer in. Wat is deze man toch goed. Een 3-2 voorsprong tegen hoogvlieger Terborg, wat is hier in godsnaam aan de hand!? Terborg besloot om achterin 1 op 1 te gaan spelen en met succes. OBW kon alleen nog maar tegenhouden en de 3-3 viel dan helaas zo’n 10 minuten voor tijd. De sterren die al maanden niet hebben getraind waren helemaal kapot en in de absolute slotfase viel dan ook nog eens de 3-4.

Een wedstrijd waarin we het eigenlijk gewoon uitstekend hebben gedaan. We hadden 12 man tot onze beschikking waarvan 8 fitte. Keeper Gerold straalde ervaring en rust uit, Ingo en Celvin speelden een prima pot centraal achterin. Dirk en Wessel hebben het uitstekend gedaan tegen de behendige buitenspelers van Terborg. Kevin was met afstand de beste man van het veld en Roy Driessen had op de vrijdagavond al fantastisch gepresteerd. Rinse was voor zijn doen niet eens heel slecht. Voorin was Piek een blikvanger met zijn vele rushes en de Steek was lekker balvast. Dimi bakte er geen ene kloot van.   

Volgende week mogen we het weer proberen; uit naar koploper Blauw Wit, tot dan!

13307212-5bae-4574-9554-ac6b5cb4743d.jpg

Roy ziet er weer heerlijk uit. Een droomman voor velen.

a9c34a1a-61fb-49bd-a1bf-14f67ea5c7d2.jpg

Deze man is al 50, hij kan het niveau nog steeds makkelijk aan.