1e2775df-f126-4573-8d9f-f8ef7dfa7a9a.jpg

Lachende gezichten na de wereldgoal van de witte walvis.

De gehavende sterren verliezen van SC Deventer.

Zaterdag 2 april was het alweer en dat betekent een heerlijk potje op het programma. De sterren moesten op bezoek bij SC Deventer. Zoals wel vaker traden we aan met een gehavend team. De geblesseerde Dimi stond ditmaal op goal en dat is nou bepaald geen spons helaas. 4 jongens uit de jeugd deden mee om zo toch nog met 11 man te beginnen, bedankt jongens!

3 uur werd er afgetrapt en tot ieders verbazing kwamen we op een 0-1 voorsprong. Nadat Martijn Piek al een aantal keren was weggestuurd, volgde er een corner. Roy Driessen met zijn fabelachtige trap wist hier natuurlijk wel raad mee. Hij krulde de bal dan ook in een keer in de goal, wat een klasbak! Ik moet zeggen dat de keeper van de tegenpartij er hier niet al te best uitzag. Niet veel later is het de spons die helemaal verkeerd staat. Dit probeerde hij te compenseren door te doen waar hij goed in is: een gigantische schop uitdelen. Helaas raakte hij hier zelf bij geblesseerd en we vrezen voor een kruisbandblessure. Sterkte spons!

 

Ondertussen werd de 1-1 al gescoord door de thuisploeg. Na slecht verdedigen aan onze kant kon de linkerspits de bal in het hoekje leggen. Hierna volgde het absolute hoogtepunt van deze mooie middag. Kevin Plasmans die eigenlijk te goed is voor ons kneuzenteam liet zijn klasse zien. Na weer een panna van de witte walvis, zag hij de keeper ver voor de goal staan. Hij schoot de bal vanaf zo’n 40 meter over de keeper en zo was de stand weer 2-1. Een absolute wereldgoal. Helaas hadden we een kutkeeper op goal staan en Dimi was weer eens kansloos na een slap schotje en dat betekende de 2-2. Het beste leek er inmiddels wel af bij de sterren en nog voor rust kwam de thuisploeg op een 4-2. Wat hebben wij toch een kutkeeper.

Meesterbrein Rini had alweer gezien hoe laat het was en maakte geen woorden vuil in de rust aan dit bedroevende team. In de tweede helft was het dan ook tegenhouden voor de sterren. De ene na de andere aanval van de thuisploeg resulteerde uiteindelijk in 6 tegengoals voor Dimi; wat verlangen wij toch weer terug naar de spons op goal. Toch pakte Steek in de slotfase nog even zijn momentje. De steek die als een absolute natte krant speelde liet dan toch even zijn klasse zien. Na een afgeslagen bal nam hij het balletje meteen op de pantoffel en die vloog er heerlijk in. Hij moest er zelf ook een beetje om lachen. 6-3 is de eindstand en zo hadden we er weer een wedstrijdje op zitten.

Een wedstrijd waar nog wat in leek te zitten na de beginfase, maar dit bleek ijdele hoop. Met zoveel geblesseerden en een speler op goal viel er niet veel te halen. Wel de complimenten dat we nog plezier gemaakt hebben, want daar draait het allemaal om in dit mooie spelletje. Dinsdag moeten we uit naar Blauw-wit voor een inhaalpotje, ik hoop enorm dat we weer gebruik kunnen maken van de talentvolle jeugd anders komen we met een mannetje of 8 ben ik bang.

 

Nog een kleine pluim voor Rinse Wes. Deze man die al het hele jaar een van onze zwakkere schakels is, speelde een puike pot. Goed gedaan vriend!

72979149-efbb-49bb-a526-48e7573a2561.jpg

En weer een tegengoal, het begint te wennen.

36cff01d-20b7-401a-b1dc-37899431491f.jpg

Wat een enorme kutkeeper hebben wij.