7d405ec6-e5d8-4b39-8a65-2057c2090c50.jpg

11 kneuzen bij elkaar, wat waren deze lui slecht zeg.

d99fbe07-cab0-4c24-8658-cdc0b4f29196.jpg

De sterren winnen, maar wat een wanvertoning….

Zaterdag 4 september mochten de sterren weer eens een lekker potje voetballen. De 1e bekerpot tegen SDOO uit Heteren stond op het programma.
We hadden ditmaal 11 man tot onze beschikking, met een paar jongens erbij die totaal niet fit waren.
Gelukkig kwam oud speler en tevens held van SDOO Bob Siccama ons vandaag uit de brand helpen en hadden we dus toch nog 1 wissel.

Om 3 uur werd er afgetrapt en ik kan er heel kort over zijn, want het was vandaag dramatisch.
Ik heb niet vaak 11 zulke slechte spelers bij elkaar gezien als deze dag. Het duurde dan ook niet lang voordat we tegen een 1-0 achterstand aankeken. Na een lange bal waar Celvin zich totaal op verkeek kon de spits van SDOO de bal aannemen en hij schoot de bal prima langs Jeffrey.
OBW blijft dramatisch spelen en vooral Martijn Piek leek het voetballen totaal verleerd te zijn.


Ik heb wel eens een slechte wedstrijd van hem gezien, maar deze keer was er toch wel sprake van een dieptepunt.
Ook Dimitri Vrehe bakte er geen ene reet van. En maar zeiken dat hij zogenaamd geblesseerd was, wat een enorme slapzak. Deze man verprutste de ene na de andere kans en was ouderwets dramatisch.


Ondanks het slechte spel van de sterren, werden er toch wat kansen gecreëerd, maar zoals eerder aangegeven, werden deze allemaal verprutst. Hoogtepunt was Dimi, die de bal voor open goal vanaf een meter naast kopte. Net voor rust valt dan toch de 1-1. Na een schot van Kevin Plasmans kon Roy Driessen in de rebound scoren. Hij raakte deze bal ook helemaal verkeerd, maar we gingen rusten met een 1-1.

Na een heerlijk bekertje limonade mochten we het de 2e helft weer proberen. Nou dat lukte voor geen meter, want we gingen gewoon lekker door met dramatisch zijn.
Wessel Kroets die er ook weer een keer was, moet nog een paar keer vaker komen trainen want volgens mij heeft hij elke bal over de achterlijn geschoten.
Enige lichtpuntje deze dag was onze captain de spons. Het is dan ook de spons die uit een corner de 1-2 binnen knikte. Laat hij meteen even zien hoe dat moet.
Bij een 1-1 stand was Bob Siccama er ondertussen al ingekomen voor Maarten Stekelenburg en je zag meteen dat SDOO bang was voor deze clubheld. Dan in de slotfase kregen de sterren nog een pingel van de slecht fluitende leidsman. Maar als je naar zo’n wedstrijd moet gluren dan hadden we allemaal niet best gefloten, ben ik bang. Roy schoot de bal snoeihard tegen een hand van een speler en tot onze verbazing kregen wij dus een pingel.


Normaal een koud kunstje voor Kevin, maar Kevin was dramatisch dus als de echte routinier die hij is gaf hij de bal aan Roy. Roy gaf op zijn beurt weer de bal aan Dimi.
Belachelijk dat deze man een pingel neemt na zo’n pot. Het zal dan ook niemand verbazen dat Dimi de bal als een kleuter inschoot en met heel veel geluk de bal in de rebound alsnog in het doel kan werken, 1-3.

Ja wat moet ik nou nog zeggen van deze wedstrijd. Ik denk niet dat we ooit zo slecht gespeeld hebben en dan toch nog winnen. Excuses aan alle trouwe fans die zijn komen kijken, voor deze rampzalige pot die we op de mat gelegd hebben. Laten we het er maar op houden dat SDOO ons het voetbal onmogelijk maakte. En als je zo slecht speelt en dan toch nog wedstrijden wint, dan doen we toch nog iets goed.

Volgende week moeten we thuis tegen Kolping-Dynamo en dan mogen we weer proberen een beetje niveau in ons spel te leggen, want man, man wat waren wij slecht!

d9275d73-8efe-4b05-93d8-62aeb174da87.jpg

SDOO-held: Bob Siccama. Wat een legende.

Aanvoerder spons was deze dag de beste speler aan onze zijde, dat zegt eigenlijk alles over het niveau.