De sterren verliezen uiteraard ook de laatste wedstrijd van het seizoen.
 

Zaterdag 4 juni stond uiteraard bij iedereen dik in de agenda gedrukt, op deze mooie dag speelden de sterren van OBW zaterdag 1 hun laatste wedstrijd ooit. Dit is maar goed ook, want zoals we allemaal weten, is het niveau in het prille bestaan van deze zaterdagploeg erg bedroevend. Terborg was de tegenstander en deze ploeg wou maar al te graag 2e worden om zo een betere uitgangspositie in de nacompetitie te hebben.

Na een wat onwennig begin van onze kant, kwamen we tot ieders verbazing op een 0-1 voorsprong. Uitblinker van de dag Celvin Furtjes gaf een panna aan zijn tegenstander en kon Dimitri wegsturen. De verdediger van Terborg verkeek zich op de bal en Dimi kon afleggen op Kevin Plasmans. Een koud kunstje voor deze blonde god en de 0-1 was een feit. Niet veel later was het de oudste man van het veld Arjen Visser met nogal een domme overtreding aan de zijkant van de 16.
Levensgevaarlijk natuurlijk, want we hadden Maarten ‘’bonzo’’ Verstegen op goal. Deze bal leek er in eerste instantie in te gaan, maar via 2x de paal moest Maarten dan uiteindelijk toch vissen. We gaan rusten met een 1-1 tussenstand en daar waren wij uiteraard enorm tevreden mee.

In de 2e helft kwamen we zowaar op voorsprong. De ingevallen Maarten Stekelenburg wordt op rechts weggestuurd. Hij leek niet echt te weten wat hij met deze diepe bal moest doen, dus besloot hij maar vanuit de stuit te schieten. Dan zie je toch dat de klasse er bij deze man afdruipt, want de bal valt over de keeper binnen, een schitterende goal.

 

Met de 1-2 voorsprong wisten wij natuurlijk al lang dat wij de pot in de slotfase gingen weggeven. We hoopten dus nog op een paar kratjes van de tegenstander, maar helaas trapte Terborg hier niet in. De sterren kunnen niet meer en Terborg helaas wel. Na de 2-2 besloot Bonzo de thuisploeg ook maar even te helpen door de bal vergeten op te rapen. Dit betekende de 3-2 en dus wisten wij alweer genoeg. De stand bleef uiteindelijk steken op 5-2 voor Terborg en we waren erg blij dat de scheidsrechter ons in de 87e minuut uit ons lijden verloste.
 

De laatste pot in het bestaan van het zaterdagteam en dat is maar goed ook. We hebben een dramatisch seizoen achter de rug met veel te veel geblesseerden en jongens die vaak niet konden. Het is nog een klein wonder dat we het seizoen hebben kunnen uitspelen en dat is toch wel iets om trots op te zijn. De meeste jongens stoppen ermee en dat is ook fijn, want wat deed het vaak pijn aan de ogen. Zelfs toptrainer Rini kreeg het maar niet op de rit, dat zegt eigenlijk al genoeg over dit dramatische team. Toch wil ik via deze weg iedereen bedanken en het is een klein wonder, maar we zijn niet eens laatste geworden!

Bedankt voor het lezen van alle verslagen van het slechtste elftal uit de regio en tot een volgende keer.


Hoogachtend,
 

Dimitri Vrehe