85b90ead-1288-47d2-b9ea-415319b8e659.jpg

Waarom deze man nog kan lachen na wederom een wanvertoning is mij een raadsel.

Gaan de sterren ooit nog eens winnen?

Zaterdag 6 november stond er weer een heerlijk potje op het programma voor de sterren. Ditmaal mochten we naar het mooie Twello reizen om daar te voetballen tegen de plaatselijke sv. We vertrokken vol goede moed met 12 man richting Twello en we leken er allemaal zin in te hebben. Dan in de warming-up meteen een tegenvaller: aanvoerder spons heeft een potje in de zaal gevoetbald en heeft teveel last van zijn knie om de jongens naar de overwinning te voetballen.


Dus zoals wel vaker hebben we geen wissels. Dimi neemt de band over en bewees op deze dag maar weer dat hij aanvoerder onwaardig is. 2 uur werd er afgetrapt en 2 over 2 stonden we alweer tegen een achterstand aan te kijken. Wessel zat niet helemaal op te letten en de 1-0 is een feit.


Wordt het dan weer zo’n middag? Dat valt op zich wel mee gelukkig, want ook de sterren krijgen een hoop kansen. Voornamelijk via Dimitri Vrehe, maar deze man gaat gewoon door waar hij vorige week mee was begonnen: het verprutsen van kansen. Hij had er toch zeker 2 mogen binnenschieten in de 1e helft. Net voor rust lijkt Dimi er door te zijn, maar de grensrechter van Twello vlagt (onterecht) voor buitenspel. In de counter maakt de thuisploeg de 2-0. Erg zuur, maar ik moet toegeven dat Twello eigenlijk de gehele middag de betere ploeg was.

 

De ruststand is 2-0 en in de kleedkamer zitten we te genieten van een heerlijk potje thee. We lijken er allemaal wel plezier in te hebben op deze middag en dat is het belangrijkste. Toch kan ik over de 2e helft heel kort zijn. Het was dramatisch van beide kanten en niet om aan te gluren. De sterren zijn kapot en ik heb geen goede combinatie meer gezien. Twello probeert het nog wel, maar bakt er eigenlijk ook bijzonder weinig van. Ik had te doen met het aanwezige publiek dat zo’n verschrikkelijke wedstrijd moest aanstaren. 2-0 is dan ook de eindstand en dat is meer dan terecht.

Een paar lichtpuntjes op deze middag waren Dirk Sloot en Leon Koolman. Dirk speelde uitstekend en dat terwijl hij eigenlijk helemaal niet van plan was om te spelen na zijn knieblessure. Ik heb genoten van deze stofzuiger uit Herwen. Ook Leon keepte een prima pot en de vliegende panter heeft geen fout gemaakt, klasse jongen!


Een ander lichtpuntje is dat, ondanks het feit dat we niet best speelden en wederom verloren hebben, het plezier wel weer aanwezig leek deze middag. En dat is toch het belangrijkste van het spelletje!

 

Volgende week mogen we naar Harfsen voor een lekker potje en misschien gaan we dan wel eens een keer 3 punten pakken. We moeten onze toptrainer Rini ook weer een overwinning gunnen, want dit is niet goed voor de man zijn hart!

Tot volgende week!

8294d406-df6c-4693-82bb-beb9ea31405c.jpg

Wessel heeft geen idee waar hij is.

8fa4f2c4-ac1c-48ef-85dd-9deaa9eee705.jpg

Links Dirk Sloot, de man of the match. Blij dat je er weer bent jongen!